parkinnn

Güncel

Başkan, ‘’İşimizi ve görevimizi aşkla yapalım’’

Başkan Karaosmanoğlu, Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube yönetimiyle bir araya geldi.

1 Aralık 2015 Saat: 11:13
Başkan, ‘’İşimizi ve görevimizi aşkla yapalım’’
Başkan, ‘’İşimizi ve görevimizi aşkla yapalım’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Ahmet Akbulut ve yönetimleriyle bir araya geldi. Bolu, Düzce ve Kocaeli’nin de içinde bulunduğu şube yönetimiyle görüşmesinde Başkan Karaosmanoğlu, “İşimizi ve görevimizi aşkla yapalım. Bu anlayışla olduğumuz sürece işimizi en güzel şekilde yaparız. Kendimizi geliştirerek potansiyelimizin artması milletimizin yararınadır” dedi.

 

AĞAÇLANDIRMA EN ÇOK ÖNEM VEREN KURUMUZ

Türkiye’de ağaçlandırma çalışmalarına en çok önem veren yerel yönetimler olduklarını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu çalışmalarda gerek orman mühendislerimizin, gerekse çalışan personelimizin azmi ve kararlılığı çok önemlidir. Ülkemizin bu noktada yaşadığı farkındalığı yararlı buluyorum. 2004’ten itibaren başladığımız ağaçlandırma çalışması bugün meyvelerini verir durumda. Bu böyle devam edecek ve şehrimizin gelecekte küçük ormanların arasında kalan yaşam merkezleri olacak” şeklinde konuştu.

 

FİDAN YETİŞTİRİLMESİNDE YEREL ÜRETİCİYE DESTEK

Yerel üreticileri desteklediklerini de ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Fidan oluşturma noktasında vatandaşımızın çalışmalarına destek oluyor, Büyükşehir olarak yerel üreticiden ihtiyacımız olan fidanları alarak onlara da katkı yapıyoruz” şeklinde konuştu. Fonksiyonel ormancılık alanında çalışmaların desteklenmesinin önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Orman mühendislerimizin son zamanlarda ülkemizde istihdam edilmesi ve yaygınlaşmasını doğru buluyorum. Bilimsellikten uzak bir üretimin geleceğe bakış açısında problemler olabilir. Her meslekte olduğu gibi, orman mühendisliği de aşkla yapılmalıdır. Diplomanın yanı sıra kendimizi geliştirerek ve yenileyerek mesleki kariyerimizde ilerlemeliyiz” hatırlatmasını da yaptı. Orman Mühendisi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanı Ali Bilgi de ziyarette hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑