parkinnn

Güncel

Başkan, ‘’Şerri önleyici çalışma yapın’’

Çağımızın vebası niteliğindeki zararlı alışkanlıklarla mücadelede önemli bir misyon üstlenen Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kocaeli Şubesi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

1 Aralık 2015 Saat: 10:46
Başkan, ‘’Şerri önleyici çalışma yapın’’
Başkan, ‘’Şerri önleyici çalışma yapın’’

Türkiye’de ilk defa Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğünü kurarak, gelecek neslin eğitimine ve gelişmesine önem verdiği gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kocaeli Şubesi Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetimini konuk etti. Görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerden en büyük talebim şerri önleyici çalışma yapmanızdır. Uyuşturucu başta olmak üzere zararlı alışkanlıkların kullanılmasının ve yaygınlaşmasının önüne geçmek için hep beraber projeler üretelim” dedi.

 

ROL MODEL ANNE VE BABA NASIL OLUNUR ANLATALIM

Ülkemiz ve şehrimizde zararlı alışkanlıkların önlenmesi noktasında ailelerin önemine vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin ailelerindeki anne ve babanın iyi birer rol model nasıl olunacağını çok iyi anlatalım. Kent Konseyi ile birlikte başta kadın meclisini de devreye sokarak sahada, mahallelerde ve sokaklarda ciddi çalışmalar gerçekleştirelim. Bulunduğumuz ve sorumluluk aldığımız bu görevler bu anlayışı tüm benliğimizle yaşamımızı gerektirmektedir. Üzerinde titizlikle çalışarak, kurulacak özverili kadrolarla gençlik üzerinde olumlu bir gelişmenin yaşanmasına katkı sağlayalım” şeklinde konuştu.

 

SAĞLIKLI GENÇLİK GELECEĞİ KURTARIR

Ülkelerin, gençlerin elleri üzerinde yükseleceğinin altını çizen, ancak bunun sağlıklı nesille olacağını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Dünya’nın büyük bir problemi haline gelen uyuşturucu kullanımı ve zararlı alışkanlıklar gençliğimizin dinamizminde olumsuzluklar oluşturduğu malumunuzdur. Bunun sağlık noktasında kaybının ne derece vahim olduğunun da farkındayız. Gerçekleştireceğimiz har çalışma bir gencimizin bataklıktan kurtarılması, insanlığın kurtarılması gibi olacağını unutmamalıyız” açıklamalarını yaptı.  Yeşilay Cemiyeti Kocaeli Şubesi Başkanı Abdullah Eryarsoy da, yeni kurulan şubenin aktif çalışacağı ve hizmet üreteceğini de ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑