parkinnn

Güncel

Başkan Toltar’dan eğitime tam destek

Dilovası Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla henüz ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine içinde kırtasiye malzemesi seti olan okul çantaları hazırlandı. İçi

30 Eylül 2015 Saat: 20:06
Başkan Toltar’dan eğitime tam destek
Başkan Toltar’dan eğitime tam destek

Dilovası Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla henüz ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine içinde kırtasiye malzemesi seti olan okul çantaları hazırlandı. İçi kırtasiye dolu çantalar eğitim yılın ilk günü ilçede eğitime başlayan birinci sınıf öğrencilerine hediye ederek onların sevincine ortak oldunuldu.

Okulun açıldığı ilk günü  ilçe genelindeki  ilkokulların  tamamında okuyan öğrencilere yapılan kırtasiye dağıtımı yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Toltar,  “ okulların açıldığı ilk gün  ilçemiz genelinde eğitime henüz başlayan minik yavrularımızın tamamı ile dar gelirli ailelerin  çocuklarına eğitim yardımını bu yıl da sürdürüyoruz. Hazırlanan kırtasiye setlerinde  defterler, kalemler, silgiler, kalemtraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya, makas vb. kırtasiye malzemelerin yer aldığı okul çantasından oluşmakta. Ayrıca dar gelirli ailelerimizin çocuklarına da hangi sınıfta okurlarsa okusunlar  ihtiyaçları doğrultusunda imkanlarımız ölçüsünde kırtasiye yardımında bulunulacaktır.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar daha sonra şöyle dedi “Dilovası Belediyesi  olarak eğitime verilen desteğin, geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğuna inanıyoruz. Eğitimli nesillerin bir toplumun gücü olduğu düşüncesiyle eğitim alanında imkanlarımızı neredeyse seferberlik düzeyinde kullanıyoruz. Dilovası’nda  eğitimin kalitesinin yükseltilmesi, toplumun eğitim alanındaki beklentilerinin karşılanması ve devamlılığında üzerimize düşen her görevi, belediyeciliğimizin asli bir sorumluluğu gibi görerek sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑