parkinnn

Güncel

Başkan Toltar, Hizmetlerin değerlendirmesi yaptı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye başkan yardımcıları, birim müdür ve amirleriyle toplantı yaparak yapılan hizmetleri ilgili birimlerin sunumlarıyla birlikte değerlendirdiler. Başkan Toltar ilgili birim amir ve müdürlerden hiz

5 Ekim 2015 Saat: 15:59
Başkan Toltar, Hizmetlerin değerlendirmesi yaptı
Başkan Toltar, Hizmetlerin değerlendirmesi yaptı

Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Belediyesi Toplantı Salonunda, belediye başkan yardımcıları, belediyede görev yapan birim müdür ve amirlerinin katıldığı toplantıda çalışmaları değerlendirdi. İlgili birimlerin hazırladıkları hizmetleri sinevizyonla birlikte izlenerek var olan hizmet kalitesinin daha çok arttırılmasını istedi.

Daha sonra yapılacak proje ve hizmetlerin de sunumunu Başkan yardımcıları, müdür ve amirleriyle birlikte değerlendiren Belediye Başkanı Ali Toltar belediyelerin hizmet müessesi olduğunu belirterek”Göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışma içindeyiz. Çok güzel hizmeklere hep birlikte imza attık ve atmaya devam ediyoruz, sizlerden daha çok fedakarlık ve özveri bekliyorum ve ayrıca halkımıza yapılan hizmetlerden daha fazlasını yapmanın gayreti içerisinde olmalıyız dedi.

İlçedeki çalışmaların ve giderilmesi gereken eksikliklerin gündeme geldiği toplantıda, birim amirlerine tek tek söz veren Başkan Toltar, birim amirlerinin sorunlarını ve önerilerini dinlendi. Başkan Toltar, göreve geldikleri günden ekim  2015 yılına kadar ilçede yapılan çalışmaların değerlendirme raporlarını incelenerek durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda, ilçe genelinde her alanda hizmetlerin artarak devam edeceği bir çalışma içerisinde olunmasını istedi.

_DSC0121.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑