parkinnn

Güncel

Başkan Toltar'a yılın belediye başkanı ödülü

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl 6.sını düzenleyeceği “Yılın Yerel Yöneticileri” ödül töreni Kayseri’de gerçekleşecek.

26 Aralık 2015 Saat: 16:00
Başkan Toltar'a yılın belediye başkanı ödülü
Başkan Toltar'a yılın belediye başkanı ödülü

BAŞKAN TOLTAR’A YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

Törende Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da Yılın Başarılı Belediye Başkanı olarak ödül alacak. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 6. gerçekleşecek olan “Yılın Yerel Yöneticileri” ödül Töreni Kayseri Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

METROPOL İLÇELER KATEGORİSİNDE ÖDÜL ALACAK

Anadolu’dan çok sayıda yerel yöneticinin katılacağı ve ödül alacağı “Yılın Yerel Yöneticileri” ödül töreni bugün öğlen saatlerinde başlayacak. Açılış, sunum ve konuşmaların ardından düzenlenecek ödül töreninde ise Metropol İlçeler Kategorisinde Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görülen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ödülünü alacak.

 

ÖNEMLİ KATILIMCILAR

Programa Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Enerji eski Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekilleri, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanısıra Anadolunun dört bir yanından yerel yöneticiler katılacak

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑