parkinnn

Güncel

Baskın basanındır: 0-2

Kirazpınar, Bekirdere deplasmanında küllerinden doğdu. Son iki maçını kaybeden yeşil-mavililer kırılma maçında lideri Fikret ve Barış’ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Barış son dakikada penaltı kaçırdı.

20 Ekim 2015 Saat: 12:46
Baskın basanındır: 0-2
Baskın basanındır: 0-2

1.Küme A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Kirazpınar, lider Bekirdere ile deplasmanda oynadığı maçı 2-0 gibi net bir skorla kazandı. Kocaeli Güneş’e mağlup olduğu maçta liderlikten olan, ardına gelen Harb-iş yenilgisiyle de sıkıntılı bir sürece giren Kirazpınar, ‘olmak ya da olmamak’ anlamında çıktığı maçta kritik bir galibiyet aldı ve şampiyonluk yarışında yeniden ‘varım’ dedi. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki mücadelede Kirazpınarlı oyuncuların hırsı görülmeye değerdi. 27.dakikada Fikret’le 1-0’ı bulan temsilcimiz ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

LİDER TAVŞANCIL

Oyun disiplininden hiç kopmayan ve rakibin ataklarını savuşturarak kontrollü bir oyunu tercih eden Kirazpınar, dakikalar 84’ü gösterdiğinde Barış’la ikinci golü bularak rahatladı. 90’da skor 3-0 mı olacak derken Barış kazanılan penaltıyı değerlendiremedi ve sonuç olarak Kirazpınar istediği 3 puanı alarak Gebze’ye döndü. Kirazpınar’ın Bekirdere’yi yenmesi zirveyi karıştırdı. Yeni lider, Bağçeşme’yi 4-2 mağlup eden Tavşancıl oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑