parkinnn

Güncel

Belsa Otoparkı'nın ihale tarihi belli oldu

Geçtiğimiz Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen İzmit Belediyesi’ne ait 860 araç kapasiteli otopark 4 Kasım’da yeniden ihaleye çıkıyor.

21 Ekim 2015 Saat: 12:33
Belsa Otoparkı'nın ihale tarihi belli oldu
Belsa Otoparkı'nın ihale tarihi belli oldu
Eylül ayındaki ihalede 159 bin TL ile ihaleyi kazanan Esenler İletişim, 3 yıllık peşinatı ödemediği için 154 bin TL’lik teminatını da yaktı. Otopark ihalesi ikinci teklif veren Şen Faktör Otopark’ın 158 bin TL’lik muhammen bedel ile ihaleye çıkacak.
Öztorunlar Otomotiv’in, CHP döneminde işletmeye başladığı AK Parti döneminde de 6 yıl boyunca işlettiği Belsa Otopark’ı geçtiğimiz ay 143 bin TL muhammen bedel ile ihaleye çıkmıştı. 3 firmanın katıldığı ihalede 159 bin TL teklif veren Esenler İletişim otoparkın yeni işletmecisi olmuştu. Fakat yeni işletmeci, 3 yıllık peşinat olan 5 milyon 724 bin TL’yi ödemedi ve teminat ücreti olan 154 bin TL’yi de yakmış oldu. 4 Kasım’da yeniden ihaleye çıkacak olan otopark, bir önceki ihalede ikinci teklifi veren Şen Faktör Otopark’ın 158 bin TL’lik fiyatı ile yapılacak. İhaleye, Öztorunlar Otomotiv’in girip girmeyeceği ise merak 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑