parkinnn

Güncel

Bölge Gayrimenkul dikkat çekti

2011 yılında iki genç girişimci Fuat Özdağ ve Gökhan Adıgüzel ortaklığında kurulan Bölge Gayrimenkul, şuan 4 ofisiyle Kocaeli Gebze ve Darıca hizmet vermektedir. Yakın zamanda Kocaeli’nin bütün ilçelerinde ofislerini açmak isteyen fi

4 Kasım 2015 Saat: 19:01
Bölge Gayrimenkul dikkat çekti
Bölge Gayrimenkul dikkat çekti

Bölge Gayrimenkul merkez ofisi Fevziçakmak Mahallesi İstasyon Caddesi  Yıldırım Sokak'ta  hizmete açılmıldı.. Açılışa Darıca Belediye Başkanı Şükrü KARABACAK, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı, Cemil YAMAN, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yakup TÖRK, AK Parti KOCAELİ Milletvekili Adayı Haluk ÇOKAN, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail ÇİLER, AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer BIYIK, KOSGEB Gebze Müdürü Ertuğrul ÇETİNKAYA, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan SOBA, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin GÜZEL, Dernek başkanları, İşadamları ve çok sayıda misafir katıldı.

Kurban kesimi ve dualar eşliğinde açılan Bölge Gayrimenkul, geniş ve ferah mimarisi, teknolojik altyapısıyla misafirlerin beğenisini kazandı. 444 91 02 numaralı kurumsal çağrı merkeziyle gayrimenkul konusunda her türlü bilgiye ulaşabilinir.

BÖLGE Gayrimenkul, 2011 yılında Kocaeli Darıca’da  kurulmuş ve kısa sürede kendini ispatlayarak şubeleşmeye başlamıştır.  Yatırımcıların kazancını artıran gayrimenkul ürünlerinin geliştirilmesi,  danışmanlık ve ekspertiz çalışmalarıyla müşterilerinin en doğru yatırımı ne zaman ve nerede yapacakları konusunda bilgilendirmektedir.

5 Yılda Benzersiz Bir Bölgesel Deneyim Kazandık

”Müşterilerimize çözüm odaklı yaklaşımlar üreterek işbirliğimizi, sürekli arttırarak devam ettiriyoruz. Teknoloji kullanımını en üst seviyeye çıkartarak, web sayfamızda portföyümüze hızlı ulaşımı sağlayıp, dijital emlak yönetimi uygulamaları ile analitik çözümler üretiyoruz.  5.yılımızda  Kocaeli Darıca ve Gebze lokasyonunda olmak üzere 4 ofisimizle hizmet veriyoruz.  Sektöründe uzman ve dinamik ekibimizle müşteri memnuniyetini esas alarak sizin için çalışıyoruz. ”

Gayrimenkul Akademisi

”Bölge Gayrimenkul,  Sektöre girmek isteyen girişimcileri her zaman destekleyerek, tecrübeleriyle ve sahada  eğitim vererek onların yanında olmuştur.Tescilli markamız ve hedeflerimizle ekibimizde olmak isteyen danışman adaylarımıza kariyer fırsatı sunuyoruz. Geleceğin gayrimenkul danışmanlarını yetiştiriyoruz ve bununla hem bölgemiz, hemde ülkemiz adına gurur duyuyoruz. ”

Misyon ve Vizyon;

”Müşterilerimizin ihtiyaçlarını, olanakları doğrultusunda en iyi noktada buluşturarak yatırımlarında karlılıklarının artmasını sağlamaktır.

Sektörümüzde güvenilen ve saygın gayrimenkul danışmanlık şirketi olmak ve Franchising sistemi ile Türkiye!nin her lokasyonunda yer almaktır.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑