parkinnn

Güncel

Bu sonuç umarım herkesin yüreğine hitap eder.

Ak Parti Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Enver Aydemir 1 Kasım seçimlerinde kazanılan zafer ve seçim sürecinde hakkında çıkan karalamalar ile ilgili açıklamada bulundu. Dilovası Belediye Meclis Üyesi Enver Aydemir,”1 Kasım seçimlerinde

9 Kasım 2015 Saat: 09:36
Bu sonuç umarım herkesin yüreğine hitap eder.
Bu sonuç umarım herkesin yüreğine hitap eder.

BİZİM DERDİMİZ VE SEVDAMIZ MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKTİR

Zaferle sonuçlanan bu büyük sefere hep beraber çıktık. Birlikte inandık ve birlikte kazandık. 12 yıllık birikimimiz var ve bu birikimi en iyi şekilde değerlendirmeye kararlıyız. İlelebet sürecek bu seferi bizden sonraki nesillere en güçlü şekilde devredebilmek ve Ak Parti hareketini hedefe güçlü şekilde ulaştırmak için her türlü fedakârlığı yapmaya da hazırız. Bizler Ak Partili olarak 24 saat halkımızın hizmetindeyiz. Ak Parti siyasetin odağında insan ve insana hizmeti yetiştirmiştir. Bizim derdimiz ve sevdamız olanca gücümüzle milletimize hizmet etmektir.

ÇAMUR AT İZİ KALSIN ANLAYIŞI İLE SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Fakat farklı zihniyetlerle hareket eden siyasetçiler ve onlarında kötü emellerine alet ettikleri kişilerde mevcut. Partimize ve şahsıma yapılan her türlü karalama kampanyaları halkımız tarafından idrak edilmiş ve gereken cevap 1 Kasım seçim günü sandıkta verilmiştir. Halk geleceğine, sandığına ve oyuna sahip çıkarak “Çamur At İzi Kalsın” anlayışıyla siyaset yapmaya çalışanları ezip geçmiştir. Yüce Allah’ın adil ismi tecelli ederek adalet yerini bulmuştur. Yüce Allah’ın adaletine sığınıyor ve onları Allah’a havale ediyorum.

SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Bu onurlu ve haklı davamda yanımda olan değerli Dilovalı hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu yolda her an yanımda olan birbirinden değerli gençlere, dualarını esirgemeyen annelere ve tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Her daim birlikte olmak dileklerimile” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑