parkinnn

Güncel

Büyükakın, Tuana’da çalışmaları inceledi

Genel Sekreter Büyükakın, Kent Konut’un Tuana 2. Etap inşaatını yerinde inceledi

27 Kasım 2015 Saat: 10:19
Büyükakın, Tuana’da çalışmaları inceledi
Büyükakın, Tuana’da çalışmaları inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’un yapımı devam eden Tuana Evleri 2. Etap çalışmaları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından yerinde incelendi. Yapılan çalışmaları takip eden Genel Sekreter Büyükakın, inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

‘’TUANA RENK KATACAK’’

Genel Sekreter Büyükakın, ‘’Çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Tuana Evleri, Kocaeli’nin çehresine yeni bir renk katacak’’ dedi. Öte yandan Genel Sekreter Büyükakın, 1. etapta oturmaya başlayan ev sahiplerinden daireler hakkında bilgi aldı.

 

Kocaeli’ye yeni ve farklı bir konut projesi kazandıran “Tuana Evleri” projesinin ikinci etabında blokların temel atma çalışmaları hızla devam ediyor. Tuana Evleri 2. Etap Konutları yapımı için şantiye binaları kuruldu. 5 blokta temel açma çalışması tamamlandı, inşaat çalışmasında kullanılacak olan kule vinç ise kuruluyor.

 

FARKLI DAİRE TİPLERİ

Tuana Evleri 2. Etap Projesi, 1+1, 2+1, 3+1 olarak projelendirildi. 5 blokta toplam 445 daire yer alıyor. Daire büyüklükleri 62 m² ile 163 m² arasında değişiyor. Yapımı ve satışı devam eden konutlardan istediğiniz daireyi seçmeniz mümkün. Ödemelerde ise seçtiğiniz daire bedeline göre %25’i peşinat olarak alınıyor, kalan bedel ise anlaşmalı bankalardan kredilendiriliyor.

 

SOSYAL YAŞAM ALANLARI

Proje peyzajıyla dikkat çekiyor. İçinde sosyal tesis, süs havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, açık hava spor aletleri, açık ve kapalı otopark yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑