parkinnn

Güncel

Büyükşehir’den vatandaşlara şiddetli yağmur uyarısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri 29 Eylül Salı günü başlayıp 30 Eylül Çarşamba gecesine kadar sürmesi beklenen şiddetli yağış için Kocaelili vatandaşları uyardı. Büyükşehir yetkilileri, Meteor

30 Eylül 2015 Saat: 20:19
Büyükşehir’den vatandaşlara şiddetli yağmur uyarısı
Büyükşehir’den vatandaşlara şiddetli yağmur uyarısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri 29 Eylül Salı günü başlayıp 30 Eylül Çarşamba gecesine kadar sürmesi beklenen şiddetli yağış için Kocaelili vatandaşları uyardı. Büyükşehir yetkilileri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre özellikle Kandıra ilçesinde etkili olacağı tahmin edilen şiddetli yağışın, metrekareye 100 kilogram yağış düşüreceği belirtildi. Yetkililer vatandaşların, ani sel, su baskını, yıldırım ile yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerektiği aktarıldı.

 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ HAZIR

Marmara’yı etkilemesi tahmin edilen şiddetli yağışlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birimleri teyakkuz halinde. Büyükşehir İtfaiye birimleri 24 saat görev yapacakken herhangi bir olumsuzluk halinde 110 numaralı telefondan ulaşılarak olaylara anında müdahale edebilecek. İSU Genel Müdürlüğü ekipleri de yine nöbetçi ekipler ile hazır halde bekletiliyor. Terfi merkezlerinin her türlü bakımının yapıldığı bilgisinin verildiği İSU’da motopomp ve dalgıçlar da olaylara müdahale edebilecek. İSU’ya acil durumlarda 185 numaralı hattan ulaşılabilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑