parkinnn

Güncel

CHP İzmit, MHP’yi ziyaret etti

CHP İzmit İlçe Bsşkanı Mehmet ümit Küçükkaya, MHP İzmit ilçe Başkanı Kaan Dilmen’i ziyaret etti. Sürece ve seçim kampanyalarına değinen Küçükkaya,’ya Dilmen, “biraz daha zorlarsan oy vereceğim” diyerek esprili dille yanıt ver

7 Ekim 2015 Saat: 17:54
CHP İzmit, MHP’yi ziyaret etti
CHP İzmit, MHP’yi ziyaret etti

Gün içinde TBMM’de yer alan partilerin İzmit İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın HDP ziyareti sonrası 2’nci durağı MHP İzmit İlçe Teşkilatı ve ilçe başkanı Kaan Dilmen oldu. Ziyarette CHP Milletvekili adayları Utkan Güneş, Cuma Karavar, Kemal Nişancı, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Meriç, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve gençlik kolları ziyarette hazır bulundu. Ziyarette konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, süreci ve seçim kampanyalarına değindi. Dilmen ise esprili bir dille Küçükkaya’ya ‘az daha zorlarsan CHP’ye oy vereceğim” dedi.

OY İSTEMİYORUZ FAKAT…

Ziyarette ilk olarak konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Ülke olarak çok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Savaş iddiaları üzerinde bir seçim atmosferinin içerisindeyiz. Cumhuriyet bu topraklar üzerindeki en büyük barış sürecidir. Biz bu sürecin 3. Kuşak nesilleriyiz. MHP ile 3 seçimdir güzel bir süreç yaşıyoruz. Sağcısıyla solcusuyla her zaman önceliğimiz vatanımız olmuştur. Sizden oy istemiyoruz fakat verirseniz de hayır demeyiz. Seçim kampanyamız ‘Önce Türkiye’” dedi.

BİRLİKTE SÜREÇLERİ YÜRÜTÜYORUZ

Ardından konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen esprili bir dille ‘biraz daha zorlarsan oyumu alacaksın’ ifadesiyle ziyaretçileri güldürdü. Devamında Dilmen, “3 seçimdir CHP-MHP olarak seçim süreçlerinde, seçim günlerinde ve devamında Türkiye’ye ciddi örnekler verdik. Birbirimizden destek alıp süreçleri yürütüyoruz. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. İddia edilen senaryolar bile ülkemiz adına ürkütücü olabiliyor.

İNŞALLAH SAĞLIKLI SEÇİM OLUR

Seçimlerde öncelikli hassasiyetimiz sandıklar olacaktır. Sandıkların başına bir şey gelmeden bu seçimi atlatmamız gerekiyor. Biz bu Pazar sabahı gerçek bir seçime gidermiş gibi sabah saatlerinde okullarımıza sandıklarımızın başına gittik. İnşallah sağlıklı bir seçim olur” dedi. Ziyaretin sonunda Küçükkaya, Dilmen’e Atatürk’ün nutuk kitabını armağan etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑