parkinnn

Güncel

CHP’li Törk: 4 kesin 5’i zorluyoruz

GÖLGE- CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yakup Törk , 1 Kasım’da gerçekleşecek olan seçimlerine yönelik düşüncelerini Gölge’ye anlattı. Gölge Medya’yı ziyaret eden ve çarpıcı açıklamalar yapan Yakup Törk, CHP’nin Kocaeli’nd

6 Ekim 2015 Saat: 17:57
CHP’li Törk: 4 kesin 5’i zorluyoruz
CHP’li Törk: 4 kesin 5’i zorluyoruz

GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLACAK

CHP’nin genç ve yeni nesle kucak açtığına dikkat çeken CHP Kocaeli Milletvekili Yakup Törk açıklamalarında oldukça iddialı fikirler de öne sürdü. Gebze’nin bir devlet veya özel üniversiteye ihtiyacı olduğunu ifade eden Törk , ‘’Bölgemizin sorunlarını biliyorum. Çözüm yollarına da vakıfım. İktidara geldiğimiz zaman Gebze bizimle şahlanacak. Benim liste sıralama gibi bir kaygım yok. Ama beşi zorluyoruz. Çok genç ancak oldukça donanımlı bir siyasetçiyim. Beklentileri biliyorum. Gebze’nin büyükşehirli il olmasını sağlayacağız. Hereke’yi Ağva’yı içine alan büyük bir Gebze olmalı. Bu konuda çalışmamız var. CHP iktidarında Gebze mutlaka il olacak’’ şeklinde konuştu.

CHP’de eskiden cereyan eden iç kavgaların artık bittiğine değinen  Törk,’’Bu dönem hiç olmadığı kadar birlik ve dirlik var. Bu birliktelik seçmene ve tabana da yansıyor, iktidara gitmemize yol açıyor. Partimizde bir kayıp kuşak oldu, kabul ediyoruz, fakat şu an çok büyük bir birlik beraberlik var..’’ sözlerinden sonra AK Parti adayı Sami Çakır’ı da eleştirdi.  Törk Çakır konusunda ise ilginç bir tespit yaptı.

AK PARTİ BEŞ ÇIKARIR

Sami Çakır’ın ilk sekizinci sırada olduğunu AK Parti’nin yedi vekil çıkardığını, daha sonra Çakır’ın yedinci sıraya konulduğunu altı vekil çıkardıklarını, bu kez de Çakır’ın altıncı sırada yer aldığını ifade ederken, ‘’Sami Çakır partisine hem uğursuz gelmiştir. Bu kez AK Parti ancak beş milletvekili çıkarabilir’’ diye konuştu.

ALTI BELEDİYE ALABİLİRİZ

Gölge’ye yaptığı ziyarette çeşitli konularda açıklamalar yapan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yakup Törk özetle şunları anlattı; ‘’Ben seçilemeyecek sıralamada olabilirim, kendimi kandırmıyorum. Birinci sıradaymışım gibi çalışıyorum. Darıca’da ve Gebze’de ciddi oy alacağımızı biliyorum. Kendi bölgemde büyük teveccüh görüyorum. Kocaeli’nin diğer ilçelerinde de çalışma yapıyorum. Tüm adaylarımız arasında müthiş uyum var. CHP’nin kalıcı iktidarının bir yolu da yerel yönetimleri kazanmaktır. Bir yandan da bu yönde çalışma yapıyoruz. İlk  yerel seçimlerde düzgün adaylarla seçime girdiğimiz takdirde en az 5-6 ilçeyi kazanmamız içten bile değil. Mesela Körfez, Darıca, Çayırova, Kartepe, Gölcük belediyelerini alabiliriz

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Tahsin çiçek 07.10.2015 14:44
Kocaeli adına ilimiz adına çok sevindim genç dinamik yeni yüzlere kesinlikle yer verilmeli. Yakup Törk de kendinden emin kendine inanıyor bizde ona inanıyoruz. İnşallah böyle başarılı arkadaşlarla chp yi iktidara taşıyacağız.
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑