parkinnn

Güncel

CHP patlamayı kınadı

CHP Kocaeli İl Örgütü, Ankara Tren Garı’ndaki ‘Emek, barış ve demokrasi’ mitingi alanında yaşanan bombalı saldırıyı kınayarak, ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen faillerin bulunmasını istedi.

12 Ekim 2015 Saat: 15:00
CHP patlamayı kınadı
CHP patlamayı kınadı

CHP Kocaeli İl örgütü, Ankara Tren Garı Kavşağı’nda gerçekleştirilen ‘Emek, Barış ve Demokrasi’ mitinginde yaşanan patlamada yaşamını yitiren 30’u aşkın sivil ve 100’ün üzerindeki yaralı ile ilgili parti il binasında basın açıklaması yaptı. CHP Kocaeli İl Örgütü düzenlediği basın açıklaması ile yaşanan bombalı saldırıyı kınayarak, ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen faillerin bulunmasını istedi.

FAİLLERİN BULUNMASINI BEKLİYORUZ

Açıklamada CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Maalesef bugün üzücü bir habere daha şahit olduk. Ankara’da ortaklaşa düzenlenen mitingde patlama gerçekleşti. Açıklanan sayılara göre 31’e yakın ölü 150’ye yakın yaralı mevcut. Böyle bir olayı şiddetle lanetliyoruz.  Bunu yapanları şiddetle lanetliyoruz. Siyasi iktidar şunu yaptı bunu yapmadı anlamında kimseyi suçlamak istemiyoruz. Ama ülkeyi idare eden biz olmadığımız için sorumluları halkın değerlendirmesini istiyoruz. Aylar öncesinde başlayan miting hazırlığı var ve miting Ankara’nın göbeğinde halay çekilen yerde bu insanların arkasında yapılacak. Kimler bunu yaptı kimler menfaat duyuyor onun hesabını yapmak lazım. Devletimizin, milletimizin, hükümetin bunun açıklamasını ve faillerinin bulunmasını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑