parkinnn

Güncel

CHP sahaya indiriyor

1 Kasım Seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu, partiye emeği geçen önemli görevlerde bulunmuş tüm isimleri kahvaltıda bir araya getiriyor.

16 Ekim 2015 Saat: 11:57
CHP sahaya indiriyor
CHP sahaya indiriyor

1 Kasım Seçimleri için kalan kısa sürede en çok vatandaşa ulaşmak ve CHP’nin proje ve vaatlerini en iyi şekilde en geniş kitleye anlatmak isteyen CHP İl Yönetim Kurulu ve İl SKK, mevcut görev yapan isimlerin yanında önemli görevlerde bulunmuş, değerli isimlerinin bilgi birikim ve emeklerinden de yararlanmak istiyor. Bu amaçla fikir paylaşmak ve saha çalışmasında daha etkin olmak için toplantılar planlandı.

 

Üç toplantı planlandı

Bu amaçla CHP İl Başkanlığı tarafından İzmit, Gölcük ve Gebze’de birer toplantı organize edildi. İzmit ve Gölcük toplantıları 16 Ekim Cuma, Gebze toplantısı ise 17 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Toplantıların başlama saati ise 10.00 olarak belirlendi.

 

İzmit toplantısı

Cuma günü yapılacak İzmit toplantısı KYÖD’de gerçekleştirilecek. İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlık edeceği toplantıya İzmit, Kartepe, Derince, Körfez ve Kandıra örgütlerinde görev yapmış isimler katılacak. İlçe başkanlarının yanı sıraya toplantıya eski milletvekilleri, eski il başkanları, eski belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, örgüt yöneticileri ve ilgili il SKK üyeleri davet edildi.

 

Gölcük toplantısı

İzmit toplantısı ile aynı gün gerçekleştirilecek bir diğer toplantı da Gölcük’te. CHP İl SKK Koordinatörü Bekir Yurdagül ile Karamürsel, Gölcük ve Başiskele İlçe başkanlarının öncülüğünde yapılacak toplantıya da eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve örgüt yöneticileri davet edildi.

 

Gebze toplantısı

Gebze’de ki toplantı ise 17 Ekim Cumartesi günü Antik Kafe’de yapılacak. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlık edeceği toplantıya Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerindeki eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları, meclis üyeleri ve örgüt yöneticileri davet edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑