parkinnn

Güncel

CHP ve AK Parti’den birlik mesajı

CHP İzmit İlçe’nin HDP, MHP ziyaretinin ardından AK Parti İzmit İlçe’ye yaptığı ziyarette iki partinin ilçe başkanları ortaya çıkan birlik ve beraberliğin tabana da yayılmasını istedi

7 Ekim 2015 Saat: 17:57
CHP ve AK Parti’den birlik mesajı
CHP ve AK Parti’den birlik mesajı

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve ilçe yöneticileri AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimini ziyaret etti. Türkiye’de yaşanan çatışmalı ortamın sona ermesi ve tabanda tüm siyasi partilerin birlik ve beraberlik içinde olması için ziyaretlerini gerçekleştiren CHP’li heyet, Ali Korkmaz’a Atatürk’ün Nutuk eserini hediye etti. Korkaz ise Mehmet Ümit Küçükkaya’ya eski Bakan Nihat Ergün’ün Adım Adım Siyaset kitabını hediye etti. Ziyarete CHP Milletvekili adayları Utkan Güneş, Kemal Nişancı, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı.

KUÇAKLAŞMALIYIZ
Bu toprakların en büyük değerinin Cumhuriyet olduğunu söyleyen CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Biz kurucu iradenin partisiyiz. Bu nedenle her gün kentin belirli noktalarında birlikte olan siyasiler olarak birlik ve beraberlik görüntüsü vermeliyiz. Kenti germeden seçim çalışmalarını yapmalıyız. Bölgemizde üçüncü dünya savaşı arifesinde gibi bur durum yaşanırken biz Anadolu insanları olarak bu savaşı durdurabiliriz. Biz İzmit’e kucaklaşarak toplumda yaşanan gerginliği azaltabilir ve rahatlamalarına neden olabiliriz” dedi.

BİRLİKTELİK TABANA YAYILMALI
AK Parti İlçe Başkanı Ali Korkmaz ise seçim öncesi yapılan böylesi bir ziyareti önemsediklerini kaydetti. Kenttin sosyal hayatında sık sık görüştüklerini söyleyen Korkmaz, Mehmet Ümit Küçükkaya’nın Cumhuriyetin ilk partisi olmaları ile ilgili sürekli vurgusuna karşı, tüm siyasi partilerin Cumhuriyete sahip çıktığını belirtti. Ziyarette ortaya çıkan birlikteliğin tüm siyasi partilerin tabanına yansıması gerektiğini ifade eden Korkmaz, “Biz seçimlerde sadece Türk bayrağını parti binalarımıza asarak çalışma yapacağız” dedi.

TÜRK BAYRAĞI İLE SEÇİM YAPALIM
Seçim Güvenliği toplantısında bayraklarla ilgili alınan kararın sorulması üzerine CHP İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, sadece siyasi partilerin Türk bayrağını kullanmasının önemli olduğunu kaydetti. Ancak Türk bayrağının her yere asılarak anlamını yitirilmesine sebep olunmaması gerektiğini söyleyen Küçükkaya, “Türk bayrağı tüm bayrakların üzerindedir. Vatandaşlar kendi siyasi partilerinin bayraklarını evlerine asabilir. Ama heryere bayrak asılarak çevre kirliliği olmasını istemiyiz. Bu bayrak kültürü de artık Türkiye siyasi tarihinde yavaş yavaş kayboluyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑