parkinnn

Güncel

Cimlastikte geleceğin yıldızları yetişiyor

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü ilklere imza atmaya ve ilimizi tüm cimnastik şampiyonalarında başarıyla temsil etmeye devam ediyor.   Olimpiyat Yıldızlarımız en büyük hedeflerinden birisi olan yurt dışında yarışarak d

13 Eylül 2015 Saat: 13:52
Cimlastikte geleceğin yıldızları yetişiyor
Cimlastikte geleceğin yıldızları yetişiyor

GÖLGE-Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü ilklere imza atmaya ve ilimizi tüm cimnastik şampiyonalarında başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Olimpiyat Yıldızlarımız en büyük hedeflerinden birisi olan yurt dışında yarışarak dünyanın en iyileriyle rakip olmak ve ülkemizi, ilimizi temsil ederek geleceğin Olimpiyat şampiyonlarını yetiştirme gurunu ve onurunu yaşamak için gün saymaya başladı.

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübümüz özel davet ile Kocaeli’nde bir ilke daha imza atarak ilk kez yurt dışında cimnastik branşında ilimizi temsil edecek.

Avrupa’nın en iyileriyle uluslararası cimnastik şampiyonasında buluşmaya hazırlanan kulüp, Uluslararası Cimnastik Federasyonunun onayı ile Bulgaristan’da düzenlenecek olan  Plovdiv Cup Uluslar arası Cimnastik Şampiyonasında yarışacak.

Bir çok ülkeden Dünya’nın en iyilerinin katılacağı prestijli bir organizayon olan Plovdiv Cup 18-21 eylül arasında Bulgaristan’da gerçekleşecek. Kafilemiz 17 eylülde yola çıkarak 22 eylülde ülkemize ayak basacak.

Bir çok cimnastik şampiyonalarında yarışan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübünün bölge ve Türkiye şampiyonalarında başarıyla ilimizi temsil eden sporcuları son derece hırslı ve istekli görünüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan kulübün genç başkanı ve başarılı antrenörlerinden Tolga Havuç: ‘Olimpiyat Yıldızları camiası olarak; 2020 Tokyo gibi büyük bir hedefi kendimize ve ülkemiz sporuna yakışacak bir şekilde hedef olarak belirledik, emin ve sağlam adımlarla ilerliyoruz.  Bizim her zaman hedefimiz Türkiye ve Avrupa olmuştur. Yaklaşık 2 buçuk yıl önce ilk olarak Romanya’da yapmış olduğumuz çalışmalarla kulübümüzü ve ilimizi Dünya cimnastiğine hem tanıttık hemde artık dünya  cimnastiğinde bizde varız dedik. Şuan ise sporcularımızla daha büyük başarıları hedefleyerek Avrupa’ya açılıyoruz. Bu iş vizyon ve misyon işidir. Olimpiyat Yıldızları ailesi olarak 2,5 yaşında kulübümüze başlayan sporcularımızdan Türkiye şampiyonalarında ve Avrupa’da yarışacak olan sporcularımıza kadar tüm sporcularımız böylesine önemli ve büyük bir vizyon ve misyonla yetişiyor. 2020 Tokyo hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Şahsıma ve kulübümüze gönülden büyük bir sevgiyle bağlı olan her türlü zor şartlara rağmen bizimle gecesini gündüzüne katan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varız. ’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑