parkinnn

Güncel

Dilovası’nda doğalgaz seferberliği

Dilovası’nda kış mevsimi kendini hissettirmeden başlanan doğalgaz çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor.

19 Kasım 2015 Saat: 10:38
Dilovası’nda doğalgaz seferberliği
Dilovası’nda doğalgaz seferberliği

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın girişimleriyle  ilçe genelinde 138 sokağa 32.000 m2 doğalgaz hattı döşendi. Tüm caddelerin yanı sıra 138 adet sokaktaki tüm konutlar doğalgazı rahatlıkla kullanabiliyor.   

Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe genelinde  orman vasfında olan yerler haricindeki tüm cadde ve sokaklar doğalgaz çalışmaları son aşamaya gelmişken  orman vasfı olan ve kanunen çalışma yapılamayan bu yerlerdeki konutlara da doğalgaz verilmesi için taraflarla görüşmeler yapılıyor. Çerkeşli, Köseler, Demirciler ve Tepecik mahallelerimizde de doğalgaz ana hat çalışmaları başlatılmış ve Çerkeşli köyüne kadar ulaşılmıştır. Diliskelesi, Mimarsinan, Orhangazi ve Turgut Özal Mahallelerimizde bu çalışmaları planlan şekliyle devam ettiriliyor” dedi.

Başlatılan çalışmaların aralıksız devam ederek kısa bir süre içerisinde bitirilmesi, halkın doğalgaz kullanımına başlaması için gereken hassasiyetin gösterileceğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, " PALGAZ ile yaptığımız görüşmelerin sonuç vermesiyle birlikte   ilçe genelinde çalışmalar son aşamaya gelmiştir. Ayrıca vatandaşlarımız sokaklarına doğalgaz gelebilmesi için Palgaz'a ait Dilovası Şubesinde Doğalgaz talebinde bulunması gerekiyor. Vatandaşlarımız Doğalgaz konusundaki istekliliği bizleri memnun etmektedir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑