parkinnn

Güncel

Dilovası’nda yeni yollar açılıyor

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları aralıksız devam ettiriyorlar.

6 Ekim 2015 Saat: 11:30
Dilovası’nda yeni yollar açılıyor
Dilovası’nda yeni yollar açılıyor

Daha önce imar planlarına işlenen fakat açılmayan ara sokak ve caddeler, bir bir açılıyor. Açılan yollar daha sonra yerin özelliklerine göre ya parke taşı döşeniyor ya da asfalt serimi yaparak vatandaşın rahat ulaşım yapmasını sağlıyor.

Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “imar planlarımızda olmasına rağmen açılmayan sokaklarımız bir bir açılarak vatandaşımızın rahatça evine ulaşımını sağlıyor. Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürmektedir.   Sürdürülen bu çalışmalar da hız kesmeden devam edecektir. Bununla birlikte ilçemiz genelindeki birçok mahallelerimizde tamir tadilat, yama sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar ihtiyaca göre yapılıyor. Mahalle sakinlerimizin muhtarımızın talepleri doğrultusunda onarımları gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Ali Toltar, “ Yol medeniyettir diyerek, hizmetlerimize devam etmekteyiz ve hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑