parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Vurun Azeri’ye..!

5 Şubat 2015 Saat: 14:01

Tarihi tam hatırlamıyorum.. On beş yıl önce olmalı.  Yüksel Ercan bir gün gazeteye geldiğinde yanında genç bir arkadaş vardı. Temiz yüzlü, pırıl pırıl bir delikanlı.

‘’Erkan Azeri’ dedi. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı.

Azeri ile o şekilde tanışmıştık. Hemşerim olması nedeniyle de kanım çabuk ısınmıştı. O gün bugündür aramızda saygı-sevgi bağı ve sıcak bir dostluk oluştu.

Zamanla Azeri’yi çok daha yakından tanıma imkanım oldu. Dostluğu, arkadaşlığı bende her daim yapıcı ve  olumlu intibalar bıraktı. Bir de ‘Ülkücü’ kimliğini tanıma fırsatım oldu.

MHP’ye baş koymuş bir siyasetçi, yarenlerine ışık olmak için kendini paralayan bir insan olarak iz bıraktı bende Erkan Azeri.

Cezaevine girdiğinde fırsat bulup gidemedim ziyarete, içimde hep eziklik hissettim o yüzden.

O ise tahliye olur olmaz beni mahçup edercesine Gölge’ye geldi.  Hasret giderdik, uzun uzun anıları konuştuk.

Bunları niçin yazıyorum?

Gün, Erkan Azeri’ye vurma günü olduğu için..(!)

Azeri bir hafta önce cezaevinden çıktı, geçtiğimiz Pazar günü de gerçekleşen il kongresinde yönetime girdi. Başından beri Aydın Ünlü’nün ekibindeydi ve Ünlü’de cezaevi sürecinde Azeri’yi bir an olsun yalnız bırakmadı.

Davası yolunda bedeller  ödemiş bir Ülkücü’ye medyanın nasılda vurma derdinde olduğunu görünce, iki kelime de olsa yazmanın doğrululuğunu düşündüm.

Çünkü Erkan Azeri , o vurulmuşluğu hak etmiyor.

Yaşamı boyunca davası için mücadele etmiş yürekli bir Ülkücü, ölümüne dava adamıdır. Kendisini çok iyi tanıdığım için tereddütsüz yazıyorum; Bugün Azeri üzerine oynanan oyunlar  aslında Aydın Ünlü ‘ye vurmak, oradan da MHP’ye bindirme oyunlarıdır. Ki, Ünlü-Azeri ikilisinin başarısı gölgelensin.

Bir insan cezaevine girmiş olabilir. Kimin başına ne zaman ne geleceği bilinir mi?  Bugün TBMM’nde bile çok sayıda vekilin mahpus gördüğünü biliriz. Bırakın vekilleri, bu ülkenin Cumhurbaşkanı bile cezaevi günleriyle gurur duymuyor mu?

Azeri’nin cezaevine girmesi onun siyaset  yapmayacağı anlamına mı gelir?

12 Eylül sonrası dört duvarı görmeyen siyasetçi var mı günümüzde?

Birkaç gündür MHP’de konuşulanları  duyunca gülüyorum. Neymiş, ‘Azeri cezaevinden yeni çıkmış, nasıl olurda yönetime girermiş.‘’

Bu kadar bağnazlık, sığ düşünce olabilir mi?

Ülkenin temeline dinamit koyanlar, yol kesip kimlik soranlar, polise askere mermi sıkanlar, vatana ihanet edip başkaldıranlar dağdan inip siyaset yapacak, Erkan Azeri gibi bir insanlar siyaset yapamayacak, öyle mi?

Hadi oradan , güldürmeyin adamı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya 1 yorum yapılmıştır
SEVİNÇ AZERİ 05.02.2015 14:48
VATAN HAİNLERİNİN ASKERİ POLİSİ ŞEHİT EDEN PKKLILARIN CEZAEVİNDEYKEN VEKİL SEÇİLİP MECLİSE GİRME HAKKI OLUYORDA 14 YAŞINDAN BERİ DAVASINA GÖNÜL VERMİŞ ÜLKÜCÜ OLAN ERKAN AZERİ VATAN HAİNİ DEĞİLKİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLAMASIN
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Özürlü/Engelli18 Mayıs 2024 Saat: 15:49
TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑