parkinnn

Güncel

Elli oy ile meclise gireriz

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları Nurettin Çelik ve Avukat Fatih Polat, Şirinevler Altunay Restoran’da müşahitlerle bir araya geldi.

20 Ekim 2015 Saat: 14:02
Elli oy ile meclise gireriz
Elli oy ile meclise gireriz

Programda konuşma yapan Avukat Fatih Polat, “Her mahalleden önceki seçimlere göre artı elli  oy bizi meclise götürür” dedi

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları Nurettin Çelik, Avukat Fatih Polat, İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Sedat Doğu Uslu Şirinevler Altunay Restoran’da sandık müşahitleriyle bir araya gelerek 1 Kasım seçimlerine ilişkin istişare de bulundu. Toplantı da Gebze’deki programı münasebetiyle kısa bir konuşma yapan Nurettin Çelik, “Ben sizlere çok açık ve net bir şey söylüyorum. 7 Haziran seçimlerinden daha farklı bir süreç önümüzde. Kocaeli’den 80 bin oy alırsak sizlerin temsilcisi olarak Ankara’da yerimiz alacağız. Milli Görüş hareketi daha önce olduğu gibi bu süreçte de vatandaşlarımızın sesi, Ankara’daki kapısı olacak inşallah” diye konuştu.

‘ÜLKEMİZDE KAOS..’

Avukat Fatih Polat ise konuşmasında, “Değerli kardeşlerim 7 Haziran seçimlerinde özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Nurettin beyinde beyan ettiği üzere barajların ortadan kalktığı bir seçime giriyoruz. Her mahalleden oylarımızı elli kişi artırdığımız takdirde Milli Görüş meclise taşınacaktır. Sizlerden aynı özveriyi, bunun ötesinde daha da fazlasını ülkemiz geleceğini adına bu süreçte de bekliyoruz. Yaşanan her seçim ülke de maddi manevi kaosa neden oluyor. Sizlerde yaşananların farkındasınızdır. Hep birlikte bu kötü günlerin üstesinden geleceğiz. Gerekirse milletimiz için sol görüşlü partilerimizde de koalisyon kurduk yine kurarız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑