parkinnn

Güncel

Emlakçılar odasına kavuşuyor

KEM-DER yönetimi birkaç hafta sonra ‘Kocaeli Emlakçılar Odası’ nın kurulucağını açıkladı

21 Ekim 2015 Saat: 11:19
Emlakçılar odasına kavuşuyor
Emlakçılar odasına kavuşuyor

Kocaeli Emlakçılar Derneği(KEM-DER) şube binasında, dernek başkanı Alpay Hacıoğlu ve derneğin temsilcilikleri ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Yapılan toplantı öncesi konuşan Hacıoğlu, yapılan toplantının, Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulması için gerçekleştirildiğini ifade etti.

 

45 KİŞİ DAHA 

KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu, “2010 yılından beri çalıştığımız, emek verdiğimiz Kocaeli Emlakçılar Odası’nı kurmakla ile ilgili çok az eksiğimiz kaldı. 45 kişi daha oluşursa Kocaeli Emlakçılar Odası kurma şansı ve hakkı oluşuyor. Bunun alt yapı çalışmaların bitirdik. Görev dağılımı yapacağız. Bundan sonra en geç 3 haftaya kadar oluşumu yapmış olup başvurumuzu yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

YENİ GENELGE

KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu, “Geçtiğimiz hafta Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’ne ziyaretimiz oldu. Mesleğin kalitesinin artması anlamında, meslektaşların işlerini daha düzgün yapması anlamında yeni bir genelge var. Bununla belirli yetki ve sorumluluk verilecek emlakçılara. Bununla ilgili son nokta yarın İstanbul’da olacak. Burada da onun değerlendirmesi yapılacak. ‘Bu genelge nasıl yayınlansın?’ tarzında müdürlük bizden görüş alacak. 2016 yılında bu genelge de çıkmış olacak. Çünkü Türkiye’deki tüm dernek ve odalarının da bu konuda görüşleri alınıyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑