parkinnn

Güncel

Gazeteciler Emniyet Müdürü Gürbüz’e gitti

Dilovası’nda aktif olan gazetecilerin bir araya gelerek kurdukları ve Ekim ayı başı itibariyle faaliyetlerine başlayan Dilovası Gazeteciler Derneği Yönetimi, ilçe protokolünü ziyarete devam ediyor. Dilovası Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz

13 Ekim 2015 Saat: 21:08
Gazeteciler Emniyet Müdürü Gürbüz’e gitti
Gazeteciler Emniyet Müdürü Gürbüz’e gitti

Dilovası’nda aktif olan gazetecilerin bir araya gelerek kurdukları ve Ekim ayı başı itibariyle faaliyetlerine başlayan Dilovası Gazeteciler Derneği Yönetimi, ilçe protokolünü ziyarete devam ediyor.

Dilovası Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret eden Dilovası Gazeteciler Derneği Başkanı Ekrem Meral, Başkan Yardımcısı Tahir Kaya ve yöneticilerden Lütfi Sarıboğa, İsmail Yıldır, Emrah Dursun, Cihan Teker ve Abdulkerim Meral Gazetecilik mesleğinin var olan saygınlığının arttırılması ve objektif haberciliği yapmak için uğraşı ve gayreti içerisinde olacaklarını söylediler.

Dilovası Gazeteciler Derneğinin kurmalarındaki amaçları anlatan Dernek Başkanı Ekrem Meral,  “Dilovası kuruluşundan bu güne kadar hak etmediği bir konumda tutulmuştur. Bu duruma en büyük nedenlerden biri de ilçemiz ile ilgili önyargılı ve tamamen masa başı haberlerin gazetelerde ve sanal medyada sürekli gündemde kalınmasındır.

Dilovası Gazeteciler Yardımlaşma Derneği olarak, ilçemizde aktif olan gazeteciler ve bu işi yapmak isteyen gazeteci adayların daha organizeli bir şekilde doyurucu bilgilerle mesleki etik kurallarına uygun ve ilçemizin marka kent olma yolunda çalışmalarına ön ayak olacaktır” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’de Dilovası Gazeteciler Derneği yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Dilovası’nda gazetecilerin bir araya gelerek bir çatı altında olmaları memnuniyet vericidir. Basın mesleği çok önemli bir görevdir, dernek bu yönüyle çok önemli bir görevi üstenmiştir, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑