parkinnn

Güncel

Gaziler Günü Başkan Mesajı

Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum

18 Eylül 2015 Saat: 16:36
Gaziler Günü Başkan Mesajı
Gaziler Günü Başkan Mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ‘’Tarihinde hürriyet ve bağımsızlığına gölge düşürmeyen bir milletin içinden yetişmiş kahramanlık ve cesaretin abideleşen sembolleri olan kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum’’ dedi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ve mareşallik unvanı verilişinin 94’üncü yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ülkenin terör olayları dolayısıyla zor günler geçirdiği bugünlerde milletimizin birlik ve beraberlik içinde birbirine kenetlenmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu şunları söyledi:

 

“Bulunduğumuz coğrafya, tarihin en kanlı savaşlarına, en karmaşık siyasi oyunlarına sahne olmuştur. Bu olumsuzluklar etrafımızda sürüp gidiyor. Böyle olmasına rağmen milletimiz ülkesini bir istikrar ve güven ortamı haline getirmeyi başarmıştır. Gazi yahut şehit olmaya hazır milyonlarca ferdiyle bu huzur, bu sükûn sürecektir. Kahramanlığın ve hürriyet tutkusunun yanında, milletimizin bir üstün özelliği de sahip olduğu vefa duygusudur. Türk insanı gazi veya şehit olan atasını dün olduğu gibi bugün de en derin duygularla anmaktadır.

 

Bizlere düşen görev, vatan için canlarını ortaya koyan gazilerimize saygı duymak ve kendilerine yaraşır imkânlar altında yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta bulunan gazilerimize de saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Terör saldırılarında yaralanan ve halen tedavileri süren kahraman asker ve polisimize de acil şifalar diliyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑