parkinnn

Güncel

Gebze’de 2002 rekorunu kıracağız

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti’nin 16 Ekim’de Gebze’de yapacağı miting için sayısal rakam vermezken, alanı hınca hınç doldurup 2002 rekorlarını kıracaklarını kaydetti

9 Ekim 2015 Saat: 15:09
Gebze’de 2002 rekorunu kıracağız
Gebze’de 2002 rekorunu kıracağız

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, önceki akşam 16 Ekim’de miting yapacakları Gebze Cumhuriyet Meydanında Milletvekili Cemalettin Kaflı ve eski vekil Mehmet Ali Okur ile birlikte incelemede bulundu. Ceyhan, incelemelerin ardından Milletvekili Cemalettin Kaflı, eski vekil Mehmet Ali Okur, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze, Darıca. Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları ve belediye başkanları katıldı. Gebze’de yapılacak olan miting için Ceyhan, alanı dolduracaklarını belirterek mitingin sayısal hedefini vermedi. Miting için hazırlıkların yapılması için Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman’ın başkanlığında miting komisyonu da kuruldu.

MEŞALEYİ GEBZE’DE YAKACAĞIZ

Gebze İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yıllardır Gebze’de miting yapmadıkları için Gebze’yi tercih ettiklerini kaydetti. Her zaman halkın içinde olduklarını belirten Karaosmanoğlu, “1 Kasım seçimlerinde daha fazla milletvekili çıkartarak Türkiye’de tek başına iktidara daha fazla katkı vereceğiz” dedi. Gebze’de yapılacak olan mitingde yapılacak çalışmalar için toplandıklarını söyleyen Ceyhan, “Bu mitingde 7’inci milletvekilimizi tekrar alacağımızın meşalesini bu mitingde yakacağız” dedi.

BU KOCAELİ MİTİNGİDİR

Miting ile ilgili rakamın sorulması üzerine Ceyhan, “Biz bu kez sayı vermek yerinde o meydanı hınca hınç dolduracak şekilde çalıştıracağız. Başbakanımızı görmek isteyen herkesi orada ağırlayacağız. 2002 yılından daha fazla bir kalabalık ile kendi rekorumuzu kıracağız. Bizim Gebze’de birlik ve beraberlik açısından bir problemimiz yoktur. Gebze miting yapmak gönül alma değildir. Gebze’de yaptığımız mitin bir Kocaeli mitingidir. 12 ilçemizden partililerimizle birlikte burada olacağız. her ilçe için çalışmalarımız var. Çalışma bitince paylaşacağız. Ama mitingin özgül ağırlığını Gebze, darıca, Çayırova ve Dilovası kaldıracak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑