parkinnn

Güncel

Gebze enerjisini pazara saklıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılacak olan Gebze Mitingi Pazar gününe ertelendi.

16 Ekim 2015 Saat: 11:54
Gebze enerjisini pazara saklıyor
Gebze enerjisini pazara saklıyor

Cuma günü Bursa Mitinginin’ de aynı gün olması gecikmelerin olmasına neden olacağı için bu karar Genel merkez tarafından alındı. Gebze’nin enerjisine ihtiyaçları olduğunu söyleyen  İl Başkanı seçimin iptalinin söz konusu olmadığını belirtti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan dün Gebze İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek mitingin Genel Merkez kararı ile ertelendiğini duyurdu. Gebze İlçe Başkanlığı tarafından günler öncesinden Gebze’de hazırlıkları devam eden Gebze Mitingi 18 Ekim Pazar günü  saat 17.00’da Gebze Kent Meydanında yapılmak üzere ertelendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılacak Gebze Mitingi ile ilgili değerlendirmeler yapan Ceyhan, “Genel Merkez mitingi Pazar gününe almamız gerektiğini bize bildirdi. Bursa’da yapılacak mitingin uzamasından dolayı gecikme olacağı bize bildirildi. Bereketli bir erteleme kararı oldu. Çünkü Cuma günü Cuma Pazarının ve buna bağlı olarak trafiğin yoğunluğu ve bunun ifade edilmesi  sıkıntısı da ortadan kalktı böylece. Pazar günü bu nedenle Gebze’nin trafik sorunu olmayacak.”  ifadelerini kullandı.

BAYRAKLARIMIZI İNDİRECEĞİZ

Gebze Mitinginin ertelenmesinde hiçbir spekülatif neden olmadığının altını çizen İl Başkanı  mitingle ilgili güvenlik, koordinasyon, ulaşım, gelişim, toplanım gibi hiçbir planlama eksiği olmadığını söyledi. Mitingin yapılmaması gibi bir durumun söz konusu olmayacağını belirten Ceyhan, “Gebze’ye bir Başbakan ağırlamak, genel başkan ağırlamak yakışır. Gebze’nin bu enerjiye, bizimde Gebze’nin enerjisine ihtiyacımız var.” açıklamasında bulundu. İl Başkanı, muhalefet tarafından eleştirilen bayrak çalışmalarıyla ilgili olarak ise “Valilikte geçtiğimiz hafta koordinasyon toplantısı yapmıştık. Orada ki sözümde ‘hiç bayrak asmayalım asacaksak Türk bayrağı asalım’ demiştim. O dönemki CHP il Başkanı Cihat Bey buna karşı olduğunu, haklarını sonuna kadar kullanacaklarını ve bayrak asacaklarını söylediler. Bizim teklifimiz kabul görmediyse bizde hakkımızı bu konuda kullanacağız. Mitingimiz nedeni ile Gebze’yi bayrakla donattık, miting biter bitmez  bayraklarımızı indireceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑