parkinnn

Güncel

Gençlerimiz, O’nun izinde yürümeye devam etmeli.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünde Darıca’da çeşitli etkinliklerle anıldı.

10 Kasım 2015 Saat: 17:03
Gençlerimiz, O’nun izinde yürümeye devam etmeli.
Gençlerimiz, O’nun izinde yürümeye devam etmeli.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünde Darıca’da çeşitli etkinliklerle anıldı.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan anma törenlerinde saat 09.05’te Darıca’da hayat durdu. Trafikte araçlarını durduran Darıcalılar, uzun süre korna çalarak bu büyük acıya ortak oldu. 2 dakikalık saygı duruşunda bulunan protokol üyeleri ve Darıcalılar daha sonra Deniz Yıldızlar AML’de yapılan anma törenlerine katıldı.

DARICA PROTOKOLÜ TAM KADRO ANMA TÖRENİNDEYDİ

Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç ,siyasi partilerin ilçe başkanları ,protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARABACAK: ATATÜRK, ÜLKEMİZİN BAŞ MİMARI

Törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü en derin duygularımla anıyorum. Atatürk büyük bir liderdi. Cumhuriyetimizin kurucusu, Türkiye’mizin baş mimarıydı. Biz ve çocuklarımız, Gazi Mustafa Kemal’in bize bıraktığı bu güzel ülkede geleceği güzel tasarlayıp, ülkemizi en güzel yerlere getirmeliyiz’’ dedi.

KARAMAN: ATATÜRK’ÜN HER YÖNÜ DERS KİTABI GİBİDİR

Törende bir konuşma yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, ‘’Cumhuriyet’in kurucusu, gönüllerin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. 10 Kasım bizim matem günümüz. Her sene 10 Kasım’da bu anmayı gerçekleştirerek, liderimizi yad ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir çok yönü var. Her yönü bir ders kitabı gibidir. Gençlerimiz, O’nun izinde yürümeye devam etmeli, her zamankinden daha fazla çalışmalıdır. Bu vesileyle Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum’’ dedi Anma töreninde yapılan konuşmaların ardından, Darıcalı öğrencilerin yaptığı etkinliklerve 10 Kasım anısına düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle anma programı sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑