parkinnn

Güncel

Gençlik Huzurda Buluşuyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl belirli bir tema çerçevesinde düzenlenen ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’,Gebze Müftüsü Şaban APAYDIN’ın da katılımıyla Gebze Müftülüğü tarafından 11 Ekim 2013 sabah namaz

13 Ekim 2015 Saat: 21:12
Gençlik Huzurda Buluşuyor
Gençlik Huzurda Buluşuyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl belirli bir tema çerçevesinde düzenlenen ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’,Gebze Müftüsü Şaban APAYDIN’ın da katılımıyla Gebze Müftülüğü tarafından 11 Ekim 2013 sabah namazında “Gençlik Huzurda Buluşuyor “ temalı açılış programıyla Fatih Sultan Mehmet Camiinde başlatıldı.

Yüzden fazla gencin katıldığı program Gebze Müftülüğü Din Görevlilerinden Sefer İNAN, Yusuf ÖZTÜRK, Hüseyin ÇAĞIL, Musa SAYGILI ve İsa EFİLOĞLU’nun katılımlarıyla icra edildi.  Fatih Sultan Mehmet Camiinde sabah namazında gerçekleştirilen program Din Görevlilerinin Kur’an’ı Kerim okumasıyla başladı. Tesbihat, ilahi ve kasidelerle devam etti. Daha sonra Gebze ilçe Müftüsü Şaban APAYDIN yaptığı konuşmada camilerin dini ve kültürel mirasımız olduğunu, toplumumuzda çok önemli görevler ifa ettiğini söyledi. Camiler için en büyük tehlikenin genç ve cemaatsiz kalması olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden APAYDIN, Hz. Peygamber (s.a.s.) ın övdüğü gençlerin özelliklerini anlatarak namaza ve cemaate devamlı ve duyarlı olmamız gerektiğinin altını çizerek programa katılan gençleri ve ailelerini tebrik etti. Ardından Yusuf ÖZTÜRK’ün yaptığı dua ile program sona erdi. Programın ardından gençler ve cemaat hep beraber kahvaltı yaparak madden ve manen güne huzurlu başlamanın sevincini yaşadılar. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑