parkinnn

Güncel

Genel Sekreter Büyükakın Seka Dinlence Alanı’nı inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile incelemelerine devam ediyor

9 Eylül 2015 Saat: 11:12
Genel Sekreter Büyükakın Seka Dinlence Alanı’nı inceledi
Genel Sekreter Büyükakın Seka Dinlence Alanı’nı inceledi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  Büyükşehir tarafından  Seka Kültür  Alanının yanındaki Seka  Film Platosu yanına yapılan Seka Dinlenme Alanı’nı  ziyaret etti. Genel Sekreter Büyükakın’a ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç eşlik etti.

 

VATANDAŞLAR KEYİF İÇİNDE VAKİT GEÇİRECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alanı inceleyen Genel Sekreter Büyükakın, ‘’Vatandaşlarımız burada huzur içinde vakit geçireceklerdir. Kocaeli’ne kazandırdığımız bu alan kentimize yeni bir renk daha katacaktır’’ dedi.

 

D-100’DEN DİREKT GEÇİŞ İMKANI

Sekapark Kültür Alanı’nda yer alan Seka Film Platosu yanındak i 47 bin metrekare alanda çevre düzenlemesi yapılıyor. Çalışma neticesinde vatandaşlar Seka Park Kültür Alanı, Seka Film Platosu ve Seka Dinlence Alanı’na D-100 Karayolu’ndan direkt geçiş imkanına sahip olacak.

 

DİNLENCE ALANLARI YER ALACAK

Alana D-100 Karayolu cephesinden açılacak kapı ile giriş sağlanacak. Alanın giriş kısmında yer alan 3 bin metrekarelik bölümde vatandaşlar keyifli vakit geçirerek, dinlenme fırsatı bulacak. Öte yandan alanın içerisinde yürüyüş yolları, spor aletleri, otopark, wc binası, geniş dinlenme ve piknik alanları ve vatandaşların sahile daha rahat ulaşmalarını sağlayacak bağlantı yolları yer alacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑