parkinnn

Güncel

İbn-i Sina Bilgievi'nde yaz etkinlikleri sona erdi

Başiskele İbn-i Sina Bilgievi'nde eğitim alan öğrenciler, yaz etkinliklerinin bitmesi nedeniyle kapanış programı düzenledi

7 Eylül 2015 Saat: 11:27
İbn-i Sina Bilgievi'nde yaz etkinlikleri sona erdi
İbn-i Sina Bilgievi'nde yaz etkinlikleri sona erdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele'de bulunan İbn-İ Sina Bilgievi'nde öğrenci, veliler ve Bilgievi çalışanlarının katılımıyla yaz etkinlikleri kapanış programı düzenlendi.

 

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Başiskele Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Bilgievleri Genel sorumlusu, İbn-i Sina Bilgievi idarecisi, eğitmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Yaklaşık yüz kişinin katıldığı programda öğrenciler yaz boyunca gördükleri eğitimler, yaptıkları etkinliklerden elde ettikleri bilgi ve becerilerini sergiledi.

 

İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDILA

Kur'an tilavetiyle başlayan program Bilgievleri Genel Sorumlusu Kemal Ceylan'ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Bilgievi eğitmenleri ve üye öğrencilerin birlikte hazırladıkları programda, öğrenciler Peygamber Efendimizden övgü ile bahseden birbirinden güzel şiirleri okurken, duygulu anlar yaşandı. Yaz etkinlikleri kapsamında Bilgievleri'nde Kur'an-ı Kerim ve siyer eğitimi alan öğrenciler, kendi seçtikleri sureleri okuyarak dinleyenleri mest ettiler. Koronun seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerin ardından Peygamber Efendimizin hadis-i şeriflerinin canlandırıldığı tiyatro gösterisi yapıldı. Katılımcıların ilgiyle izlediği gösteriler program sonunda büyük bir alkışla taçlandırıldı.

 

KATILIM BELGELERİNİ ALDILAR

Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Siyer-i Nebi ve Değerler Yarışmasında İbn-i Sina Bilgievi'nde dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edilirken, yaz etkinliklerine katılan öğrencilere katılım belgeleri verildi. Program bitiminde katılımcılara lokum ve gülsuyu ikram edildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑