parkinnn

Güncel

İNTEMAK’15 açılıyor

Kocaeli Ticaret Odası’nın önderliğinde düzenlenen İNTEMAK’15 Fuarı 8 Ekim 2015 Perşembe günü açılacak

7 Ekim 2015 Saat: 18:13
İNTEMAK’15 açılıyor
İNTEMAK’15 açılıyor

Ticaret odasında Bülent Karagöz başkanlığında basın ile buluşan İNTEMAK’15’in açılış tarihi için bir toplantı düzenlendi. İNTEMAK’15 Fuarı’nın açılış etkinliği öncesinde Kocaeli Ticaret Odası’nda basın toplantısı düzenlendi. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin ev sahipliği yaptığı toplantıya; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Organizatör Firma Anadolu Expo yetkilileri Sadettin Haymana ve Cem Aydın İNTEMAK’15 Fuarı oda temsilcileri katıldı. İş Makineleri İhtisas Fuarı (İNTEMAK’15) 8 Ekim 2015 Perşembe günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde açılıyor. Fuarın açılış etkinliği 8 Ekim 2015 Perşembe günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek. Fuar 4 gün (8-11 Ekim) açık kalacak. Ayrıca fuarda ilk defa otomotiv sektörü de yer alacak.

117 FİRMA KATILACAK

Doğu Marmara illerinin; makine, yapı teknolojileri, kimyevi maddeler, mobilya, otomotiv ve yan sanayi, lojistik başta olmak üzere birçok sektörde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları uluslararası bir platformda tanıtılmasına imkan sağlayacak olan fuarda, 117 kurum ve kuruluş yer alacak. İNTEMAK’15 Fuarı, bölgeye sağlayacağı fuar turizmi girdisinin yanı sıra, Marmara Bölgesi’nin ticaret hacminin artırılmasına da imkan sunacak. Doğu Marmara firmaları, İNTEMAK’15’te çeşitli ülke ve illerden gelecek olan firmalar ve alım heyetleriyle aynı masada buluşacak.

SPONSORLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Toplantıda yaptığı konuşmasında İNTEMAK’15’in bölge sanayisi için öneminden bahseden KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, “Ekonominin merkezinde yer alan Kocaeli’mizin ve Doğu Marmara’nın marka değerini yükseltmek, bölgesel işbirliklerini artırmak hedefiyle odamız öncülüğünde; Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleri, KOSGEB ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) katkıları ve Emlak Konut GYO ana sponsorluğunda INTEMAK’15 Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı’nı düzenlemiş bulunuyoruz.

VAR OLUŞ VE PRESTİJ FUARIDIR

Yeni düzenleyeceğimiz fuarın ihtisas alanı olarak da, aslında en iyi bildiğimiz- özelinde Kocaeli, genelinde Doğu Marmara’yı öne çıkaran- sektörleri, yani sanayiyi tercih etmiş bulunuyoruz. Makine, iş makineleri ve el aletleri; yapısal çelik ve prefabrike yapılar; iş makineleri yalıtım, yapı kimyasalları ve çatı; ince yapı kaplamaları ve içyapı aksesuarları; doğrama, cephe, otomatik kapı geçiş sistemleri; gölgelendirme, Isıtma, havalandırma, iklimlendirme ve yeşil binalar; iş güvenliği; demir, çelik ve demir döşeme teller; plastik boru, vana pompa; madeni yağlar; makine kalıp, ambalaj; mobilya dekorasyon; otomotiv ve yan sanayi; lojistik, depolama sektörlerini buluşturacak olan İNTEMAK’15, diğer anlamda Kocaeli’nin ve Doğu Marmara’nın ‘var oluş ve prestij’ fuarıdır.

VİTRİN FUARI OLACAKTIR

Hedeflendiği gibi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nin 2 holünde 117 kurum ve kuruluşun katılımıyla gerçekleştirilecek olan organizasyonumuz inanıyoruz ki Doğu Marmara’nın vitrin fuarı olacaktır. Tüm Doğu Marmara’yı kucakladığına inandığımız fuarımızın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken, benzer işbirliklerinin devam etmesi arzusunda olduğumuzu özellikle vurgulamak isterim. Son olarak, bu kapsamlı ve etki değerinin yüksek olacağını düşündüğümüz fuarın düzenlenmesinde katkı sağlayan başta valimiz Hasan Basir Güzeloğlu’na ve Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim karaosmanoğlu’na teşekkürlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑