parkinnn

Güncel

İzmit İlçe’den Yahya Kaptan operasyonu

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Yahya Kaptan’taki delege seçimlerini kazanan sarı listede bulunan mahalle yönetiminin tamamını görevden aldı

5 Eylül 2015 Saat: 11:16
İzmit İlçe’den Yahya Kaptan operasyonu
İzmit İlçe’den Yahya Kaptan operasyonu

CHP’de delege seçimlerinin ateşi sönmüşken, önceki gün ilginç bir gelişme yaşandı. İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Yahya Kaptan’taki delege seçimlerini kazanan sarı listede bulunan mahalle yönetiminin tamamını görevden aldı. Mahalle yönetiminde bulunan Mehmet Şerif Fırat’ın iddiasına göre olaya şu şekilde gelişti:

ŞÜPHE ORTAYA ÇIKARDI

“Ben, Yahya Kaptan Mahallesi’nin sandıklardan sorumlu yöneticisiyim. Birkaç gündür arkadaşlar arayıp, sandık görevlendirmelerini neden benim yapmadığımı soruyordu. Ben de bunun üzerine İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’yı aradım. Küçükkaya, Mahalle Temsilcisi Celal Haznedaroğlu’nun görevi bıraktığını, kendisinin de orada yeni bir yapılanmaya gittiğini ve bazı arkadaşları görevlendirdiğini söyledi. Yani, mahalle yönetiminin düştüğünü söyledi.

BU ÖÇ ALMAKTIR

Ben bunun, bir öç alma olayı olduğunu düşünüyorum. Normalde bir örgüt, başarısız olduğunda görevden alınır. Ancak Yahya Kaptan her zaman CHP’nin yüz akı olmuştur. Biz delege seçimlerinde, Küçükkaya’nın listesi yerine sarı listeyi destekledik. Zaten Celal Haznedaroğlu ve ben de sarı listedeydik. Şimdiye kadar böyle bir çalışma yapmayıp, delege seçimlerinden sonra bizi görevden alması düşündürücü. Delege seçimlerinin hesabını sorduklarını düşünüyorum.”

REMZİ ÖZKAN MI?

Celal Haznedaroğlu’nun, yoğun işleri nedeniyle görevi 3-4 ay bıraktığını, yerine de yönetimden Erdem Ağca’yı atadıklarını söyleyen Fırat, “Bir kişinin ayrılmasıyla yönetim düşmez. Neticede biz görevimizin başındayız” dedi. Yahya Kaptan Mahalle Temsilcisi Celal Haznedaroğlu ve Mehmet Şerif Fırat dışında, yöneticiler Erdem Ağca, Osman Ekşi, Yasemin Emin Karaca, Alican İnce, Mesut Uğraş ve Bahattin Öztürk de görevden alındı. İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın Yahya Kaptan Temsilciliği’ne Remzi Özkan’ı atadığı iddia edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑