parkinnn

Güncel

KAÇAK AŞIKLARIN SONU FELAKET OLDU

Elazığ'da 4 gün önce birlikte kaçan çiftin cesetleri bulundu. Cesetleri aile bulurken polis, erkeğin sevdiği kızı öldürüp intihar ettiğini düşünüyor.

20 Ekim 2015 Saat: 12:08
KAÇAK AŞIKLARIN SONU FELAKET OLDU
KAÇAK AŞIKLARIN SONU FELAKET OLDU

Elazığ'da 4 gün önce birlikte kaçan Selda Akalın ile Önder Çetin'in silahla vurulmuş cesetleri bulundu. Polis ekipleri yaptığı incelemede Önder Çetin'in sevdiği kızı öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

BOŞ EVE GİTTİLER

Çetin Ailesi, 4 gün önce kendisinden haber alamadıkları oğulları Önder Çetin için polise kayıp başvurusu yaptı. Aile fertleri, akşam saatlerinde de Rüstem Paşa Mahallesi'nde bulunan kendilerine ait, yeni boyanmış ve boş eve gitti.

CESETLERİ AİLE BULDU VE...

İddiaya göre aile fertleri kapıyı açtıklarında Önder Çetin ile Selda Alkan'ın cesetleriyle karşılaştı. Aile fertlerinin polise haber vermesinin ardından olay yerine giden polis, evde ve cesetler üzerinde inceleme başlattı.

MORGA KALDIRILDI

Yapılan ilk incelemenin ardından olay bölgesine çağrılan ambulanslarla iki gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı

POLİS, İNTİHAR ÜZERİNDE DURUYOR

Polis ekipleri, cesetlerin bulunduğu evde yaptığı ilk incelemede, Önder Çetin'in Selda Alkan'ı öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, olay yerinde intiharda kullanılan bir tabanca da bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

kacak-asiklarin-cesetleri-bulundu-7794658_1457_m.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑