parkinnn

Güncel

Karamürsel'in kent meydanı şekilleniyor

Büyükşehir'in Karamürsel'de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor

21 Kasım 2015 Saat: 10:25
Karamürsel'in kent meydanı şekilleniyor
Karamürsel'in kent meydanı şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede belediye binası ve kent meydanı şekillenmeye başladı.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Projedeki A blok ara katı asansör kule betonu döküldü, A blok alt zemin katı duvar imalatı tamamlandı, A blok ve B blok 1. Katın duvar imalatına başlandı, B blok ara katın duvar imalatı tamamlandı, C blok 1. bodrum katın betonarme imalatları tamamlandı, C blok alt zemin kat kolon-perde-tabliye imalatına devam edildi, elektrik ve mekanik tesisat imalatları deavm ediyor, yalıtımı bitern kısımların dolgusu yapılıyor.

 

5 BİN METREKARE AÇIK ALAN

Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel'e modern bir kent meydanı kazandırılıyor. Projede meydan olarak kullanılacak 5 bin metrekare açık alan yer alıyor. 2 bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.

 

SOSYAL ALANLAR BULUNACAK

Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. 1. katı başkanlık makam odası, çalışma ofisleri olacak yapının, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Kenet çatı sistemi şeklinde tasarlanan bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑