parkinnn

Güncel

KELEPÇELEYİP DÖVDÜLER, ARABASINI VE PARASINI GASP ETTİLER

Gebze’de Okan Akyıldırım isimli genç kimliği belirsiz ve kendilerine polis olarak tanıtan kişilerce kaçırıldı.

15 Ekim 2015 Saat: 13:37
KELEPÇELEYİP DÖVDÜLER, ARABASINI VE PARASINI GASP ETTİLER
KELEPÇELEYİP DÖVDÜLER, ARABASINI VE PARASINI GASP ETTİLER
Denizli Köyü’nde ağaçlık bir alana götürülen Okan Akyıldırım burada dövüldü ve kafasına silah dayatılarak öldürülmekle tehdit edildi. Polis ol

12 Ekim Pazartesi akşamı Gebze’de Okan Akyıldırım isimli genç kendilerine polis olarak tanıtan kişilerce elleri arkadan kelepçelenerek kaçırıldı.  Olayı gazetemize anlatan Okan Akyıldırım şunları söyledi, “12 Ekim Pazartesi günü saat 21.00 sıralarında Gebze Mustafa Paşa Mahallesi’nde ki evimin önünde iken gri renk bir araçtan ellerinde telsizlerle 4 kişi indi. Biz polisiz diyerek üzerime çullandılar ve ellerimi arkadan kelepçelediler. Beni zorla araçlarına bindirdiler araçta gözlerimi ve ağzımı koli bantı ile kapattılar. Daha sonra araç hareket etti ve bir yere doğru gitmeye başladı.

SOPALARLA VURDULAR

 Aracın içinden sürekli telsiz sesi geliyordu fakat hiç konuşmuyorlardı. Sonra beni bilmediğim bir yere götürdüler. Araçtan indik ayaklarında poşetler vardı seslerini bunu duyuyordum. Sonra bana ağaç sopalarla vurmaya tekme tokat dövmeye başlardılar. Bana, “Orhan Akyıldız sen misin? Senin Toprak Düğün Salonu’nun üzerinde bir dairen varmış, kadınları taciz ediyormuşsun ”diyerek vurmaya devam ettiler.  Ardından ise, “Seni karakola götürsek böyle dövemeyiz şimdi arabadan düşmüş süsü veririz, sonra savcılığa götürürüz ”dediler. Bende onlara sözünü ettikleri kişinin ben olmadığımı, benim adımın Okan Akyıldırım olduğunu söyledim.

TABANCAYI KAFAMA DAYADILAR

Bir süre sonra içlerinden birisi tabancayı kafama dayadı ve “Seni burada öldüreceğiz, kelime-i şehadet getir ”dedi. Bende Sonra tabancayı kafamdan çekip yine öldüreceklerini söylediler. Ardından ise beni yere yatırıp kelepçeleri çıkardılar. Bir kez daha gözlerimi, ağzımı koli bantı ile kapattılar daha sonra beni bir ağaca bağlayıp oradan uzaklaştılar. Bir süre sonra ise yağmur başlayınca koli bantları çözülünce kendimi kurtarıp oradan uzaklaştım”dedi.

ARACINI, PARASINI GASP ETTİLER

Daha sonra polis merkezine giderek olayı anlattığını belirten Okan Akyıldırım, polis olduğunu söyleyen şahısların aracı ile birlikte cep telefonu, banka kartları, 1600 TL nakit para, evlilik yüzüğüne kadar birçok şeyi gasp edip götürdüklerini söyledi. 

Akyıldırım, Gebze’nin orta yerinde böyle bir olayın olmasının insanların can ve mal güvenliği açısından büyük risk taşıdığını belirterek, “Polisin bu kişileri bulması gerekiyor. Burası dağ başı değil ve insanlar silahla zorla alıkonulamaz. Bu olayı gerçekleştirenlerin polis tarafından bulunacağına inanıyorum”dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑