parkinnn

Güncel

KİHMED Öğretmenler Gününü İz Bırakan Hocalarıyla Kutladı.

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) Öğretmenler Gününü İzmit İmam Hatip Lisesinden emekli olmuş duayen hocaların katıldığı, Uluslararası Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen program ile kutladı.

24 Kasım 2015 Saat: 16:54
KİHMED Öğretmenler Gününü İz Bırakan Hocalarıyla Kutladı.
KİHMED Öğretmenler Gününü İz Bırakan Hocalarıyla Kutladı.
 İz Bırakanlar programına İzmit İHL'den emekli olan öğretmenler Faruk TAŞTEKİN, Ramazan DOĞAN, Nurullah YALÇINKAYA, Hasan LEKESİZ, Salih AKICIOĞLU ve Recep KIZILCIK katıldılar. Ayrıca İzmit İHL'nin tanınmış öğretmenlerinden Mesut BARIŞ rahatsızlığı nedeniyle programa katılamasa da selamlarını ilettiler. 
İzmit İHL' den emekli olmuş ancak unutulmayan öğretmenler yıllar önce mezun ettikleri öğrencileri ile bir araya gelme fırsatı buldular. Kimi zaman hüzünlü ve duygu dolu kimi zaman mutlu hatıralarını paylaştılar. Programa ev sahipliği yapan KİHMED Başkanı Sabahattin YAMAK; "Böyle anlamlı bir günde birbirinden değerli hocalarımızla bir araya gelebilmek bizim için çok değerli. Yıllar önce dizlerinin dibinde eğitim aldığımız, hayata dair bir çok meseleyi kavramamızda ve anlamlandırmamıza katkıları olan değerli hocalarımıza bu güzel geceyi hediye etmemize vesile olan Rabbimize şükürler olsun. Burada bulunamayan çok değerli hocalarımızın da ellerinden öpüyoruz. Onları da hiçbir zaman unutmadığımızı bundan sonra gerçekleştireceğimiz her İz Bırakanlar Programında tüm hocalarımızı ağırlamaya çalışacağımızı ayrıca belirtiyoruz. Bugün burada birlikte hatıralarımızı paylaştığımız hocalarımızın yanı sıra ebedi aleme göç etmiş hocalarımızı da saygıyla anıyoruz. Her birinin bizlere kattıkları değer için haklarını helal etmelerini niyaz ediyoruz. Bizi biz yapan değerlerden olan vefanın ne kadar önemli bir kavram olduğunu yönetim kurulumuzla birlikte iyi bilen bir dernek ve nesil olarak hocalarımızın bizlere öğrettiği bu kavramların ışığından yolumuza devam edeceğiz. Allah hepsinden razı olsun hayırlı uzun ömürleri olması temennisiyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz." ifadelerini kullandı.
İz Bırakanlar programı; kendisi de İzmit İHL mezunu olan gazeteci Halit YILMAZ' ın samimi ve içten sunumuyla,  konuk öğretmenlerin sahnede yerini almasıyla devam etti. Karşılıklı sohbet ve muhabbet atmosferinde devam eden gecede öğretmenler görev yaptıkları İmam Hatip yıllarındaki anılarını program katılımcıları ve öğrencileri ile paylaştılar. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen KİHMED İz Bırakanlar Programı, misafir öğretmenlere KİHMED tarafından takdim edilen hediyelerle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑