parkinnn

Güncel

KO-MEK eğitime damgasını vuracak

Büyükşehir’in en büyük projelerinden KO-MEK, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yine adından söz ettireceğe benziyor

16 Ekim 2015 Saat: 10:31
KO-MEK eğitime damgasını vuracak
KO-MEK eğitime damgasını vuracak

KO-MEK eğitimlere başladığı 2004 yılından bu yana eğitim, sanat ve sanayi alanlarına damgasını vurarak 7’den 70’e hem Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen hem de Kocaeli’ deki binlerce insanın hayatlarına tatlı bir dokunuş oldu. 11 yıl önce faaliyetlerine başlayan KO-MEK, bu yıl da 278 Usta Öğretici ile oluşturulan 798 grupta toplam 17 bin 196 kursiyer ile Kocaeli’nin dört bir yanındaki 44 kurs merkezinde eğitimlere başladı.

 

EĞİTİM ORDUSU İŞ BAŞINDA

Her yıl başarı çıtasını biraz daha yükselten ve katılımın her eğitim sezonunda daha da yükseldiği halk üniversitesi KO-MEK’te bu sene Aile Eğitimi, Yabancı Diller, Türk Mutfağı, Arıcılık, Giyim, Autocad, Bilgisayar Kullanımı, El Sanatları, Diksiyon, El ve Makina Nakışları, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Gazaltı Kaynağı, Müzik Grupları, Hasta Kabul İşlemleri, Hızlı Klavye, Hat, Ebru, Katı, Kur’an-ı Kerim, Kurban Kesim Elemanı, Step Aerobik, Muhasebe, Uygulamalı Tiyatro, Yönetici Asistanı branşlarında eğitimlere başlayacak. KO-MEK’in 17 bin 196 kursiyeri, oluşturdukları eğitim dalgası ile hem kent kültürünün daha da gelişmesinde, hem de istihdam sorunlarının giderilmesinde önemli rol oynayacak.

 

KO-MEK 44 KURS MERKEZİNDE HERKESE AÇIK

Bu güne kadar 315 farklı branşta tam 371.009 kişiye eğitim veren KO-MEK ayrıcalığını yaşamak isteyen herkes, Kocaeli’deki 44 kurs merkezine şahsen başvurarak ya da www.komek.org adresinden online olarak başvuruda bulunup yeni açılacak gruplarda kurslara başlayabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑