parkinnn

Güncel

Köşker çocukların isteklerini dinledi!

Gününün büyük bir bölümünü çocuklara ve gençlere ayıran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı, dersleri ve eğim-öğretim hayatına ilişkin sohbet etti.

14 Ekim 2015 Saat: 15:00
Köşker çocukların isteklerini dinledi!
Köşker çocukların isteklerini dinledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bir gününü gençlere ve çocuklara ayırdı. Öğle namazını Yavuz Selim Mahallesi Eyüp Camiinde kılan Başkan Köşker, Gündoğdu Caddesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal ederek, hizmetlere ilişkin talepleri ilk elden alan Başkan Köşker daha sonra okul ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Üçküme Evler ilköğretim okulunu ziyaret eden Başkan Köşker, öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Çocuklarla sohbet eden ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen öğrencilerle dersleri hakkında da sohbet etti.

 

GENÇLER GELECEĞİMİZ

Çocuklara derslerini sorarak başarılar dileyen Köşker, çocukların park ve oyun alanı gibi isteklerini de aldı. Üçküme Evler İlköğretim Okulu’nun ardından Gebze Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ne geçen Köşker, burada gençlerle de sohbet etti. Genç öğrencilerin sorularını cevaplandıran Köşker, dersleri ve eğim-öğretim hayatına ilişkin de sohbet etti. Gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Köşker, “Kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde var olan büyük Gebze ailemizin; geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimizi fırsat buldukça okullarında ziyaret ediyoruz. Her biri bir cevher olan gençlerimizin ve çocuklarımıza derslerinde ve bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerim. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da gençlerimizin imkanlar ölçüsünde yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker’e ziyaretlerinden başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, okul müdürleri de eşlik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑