parkinnn

Güncel

Köylüler Türkkan’a dert yandı

MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Lütfü Türkkan ile Dicle Akın, Gebze’nin köylerini ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi. Köylüler, orman köyü oldukları halde odunu para ile satın almaktan şikayet etti.

14 Ekim 2015 Saat: 15:06
Köylüler Türkkan’a dert yandı
Köylüler Türkkan’a dert yandı

Türkkan ise, Rusya ile yapılan fazla doğalgaz anlaşmasının köylüden çıkarılmaya çalışıldığını söyledi.

 

MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Lütfü Türkkan ile Dicle Akın Gebze’nin köylerine adeta çıkarma yaptı. Adaylara MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Ünlü ile bazı partililer de eşlik etti. Adaylar köyleri gezerken Türkkan Gönüllüleri de köylülere MHP’nin seçim vaatlerinin yer aldığı broşürleri dağıttı. Köylüler sorunlarla ilgili adaylara dert yanarken Türkkan ise, nasıl bundan önce her türlü sorunu meclise taşıdıysa seçildiği takdirde yine aynı şekilde küçük büyük demeden köylünün her türlü sorununu meclise taşıyacağı sözünü verdi.

 

ORMAN KÖYÜNE ODUN VERMİYORLAR

Adaylar her eve girdikleri, herkesin elini sıkmaya özen gösterdikleri Gebze’nin Ahatlı, Tepemanayır, Hatipler, Denizli, Yağcılar, Karganılı, Duraklı ve Orhanlı Köyleri’nden tam destek aldı. Köylülerin en çok şikayet ettiği konu ise Büyükşehir Yasası kapsamında köylü oldukları halde kışın yakacak odunlarını para ile satın almak oldu. Köylüler, “Orman köyüne orman vermiyorlar. Köylü bile odunu para ile alırsa bizim halimiz ne olur. Kışın yakacak odun bulamıyoruz” dedi. Köylülerin odunu kendileri kestiğinde 65 liraya satın aldıklarını belirten Türkkan, bundan sonra bunun da değişeceğini söyledi.

 

KİME SORSAM KREDİ BORCU VAR

Türkkan, “Şimdi odunlarını kendiniz kesiyorsanız 65 lira veriyorsunuz, devlet kesiyorsa 450 lira ama gelecek sene herkes odunu 450 liradan alacak. Türkiye Rusya’dan ihtiyacı olandan daha fazla doğal gaz anlaşması yaptı. O açığı köylüden aldıkları paralarla kapatmaya çalışıyorlar. İnsanlar zaten zor nefes alıyor. Kime sorsam kredi borcu var” ifadelerine yer verdi. Öte yandan köylünün de merak ettiği terör olaylarına değinen Türkkan, PKK çok azdı. 3 yıldır PKK’nın ağzına bal çalarak palazlandırdılar. Şimdi ne zaman televizyona baksak bir şehit haberi” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑