parkinnn

Güncel

Madenci Aytaç : Doğalgaza inat kömüre dönüş var

Aytaç, son günlerde kömüre dönüşün başladığını söyledi.

14 Mart 2022 Saat: 13:44
Madenci Aytaç : Doğalgaza inat kömüre dönüş var
Madenci Aytaç : Doğalgaza inat kömüre dönüş var

Uzun yıllardır maden sektöründe faaliyet gösteren Aytaç Madencilik'in sahibi Abdullah Aytaç, dalgalanan kurdan etkilenmediği gibi yatırımlarını artırdı. Aytaç, son günlerde kömüre dönüşün başladığını söyledi.

''Zeki bir iş adamı krizleri fırsat bilip yatırıma çevirir '' diyen genç iş insanı Abdullah Aytaç,  ''Ülkemizin  yer üstü ve yer altı  adeta maden kaynıyor. Bu yönde istikrarlı çalışma yapmak şart. Demirden, kömüre, elmastan altına her türlü maden mevcut. Bor madeni de cabası. Önemli olan beklemek değil çalışmak.'' dedi.

KARA ELMAS BİR BAŞKA

Meskenlerin doğalgaza geçmesiyle kömür gibi yakacağın elde kaldığı yönündeki iddiaları red eden Aytaç, ''Dünya kurulduğundan beri kömür en temel yakacak madenidir. Kara elmassız bir hayat olamz. Her ne kadar doğalgaz tüketimi çoğalsa da , kömür  her daim ihtiyaçtır.  Doğalgazın girmediği şehirlerimiz, bölgelerimiz var. Biz buralara girerek vatandaşın kömür ihtiyacını da karşılıyoruz. Doğalgaz faturaları el yaktıkça , kömüre dönüş olacaktır. Kara elmazsız bir hayat olmaz. Evlerde kömürün sıcaklığı, kor ateşi eski yerini alacaktır. Kara elmas bir başkadır. '' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑