parkinnn

Güncel

MEMUR-SEN askerler için kan verdi

Memur-Sen Kocaeli Temsilciliği terör olaylarında yaralanan asker ve polisler için kan verdi. Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Akkuş, terörü yenmenin tek yolunun birlik olmaktan geçtiğini belirtti

10 Eylül 2015 Saat: 13:17
MEMUR-SEN askerler için kan verdi
MEMUR-SEN askerler için kan verdi

Memur-Sen Kocaeli Temsilciliği Fevziye Camii avlusunda kurulan Kızılay kan istasyonunda terör olaylarında yaralanan asker ve polisler için açıklama yaparak, kan verdi. Kan verme etkinliğinde tüm Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ve yöneticileri katılırken, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ve partinin il yöneticileri de kan vermek için Fevziye Camii avlusunda hazır bulundu. Teröre karşı tek yürek olan sendikacılar, açtıkları pankart ile terörü lanetledi. Memur-Sen İl Temsilcisi Akkuş, “Kanımızla, canımızla askerimizin ve polisimizin yanlarında olduğumuzu göstermek adına bugün burada toplandık” diyerek terörü yenmenin tek yolunun birlik olmaktan geçtiğini belirtti.

SİYASİ BELİRSİZLİK SEBEP OLDUa

Açıklamasında Memur-Sen Kocaeli İl Temsilcisi Mehmet Akkuş, “Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir. 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında oluşan siyasi belirsizliği, kirli emelleri ve alçakça planları için kullanan terör örgütleri, masum insanları hedef seçmiş ve katliamlara başlamıştır. PKK terör örgütünün asker ve polislerimize art arda yaptığı saldırılarla Türkiye yeniden terör sarmalının içine çekilmiştir.

GELECEK UMUTLARIMIZ SÖNMEYECEK

‘Analar ağlamasın, ocaklar sönmesin ve kardeşlik hukuku gelişsin’ mottosuyla başlatılan milli, kardeşlik sürecinde yeni katliamlar yapmak, kan ve gözyaşı siyasetini devam ettirmek için planlar yapan PKK terör örgütü, haince saldırılarıyla milletimizin birliğine ve dirliğine tuzak kurmuş, toplumun birlikte yaşama umuduna kurşun sıkmıştır. İçerden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin adları, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecekler, gelecek umutlarımızı söndüremeyeceklerdir.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Gün, büyük Türkiye’nin önünü kesmek, milletimizin moralini bozmak, kardeşlik hukukunu bitirmek için saldırılar yapan terör örgütlerine, silah dahil lojistik destek veren yabancı güçlere, eli kanlı terör örgütlerinin reklamını yapan medya ve sivil toplum kuruluşlarına karşı birlik olma, ortak hareket etme ve kararlı mücadele verme günüdür. Gün, “Bir insanın ölümü bütün insanlığın ölümüdür” anlayışına sahip olanların, teröre karşı topyekun el ele, omuz omuza olma günüdür. Gün, şehitlerimizi, gazilerimizi, ailelerini ve tüm terör mağdurlarını yalnız bırakmama günüdür.

YARALI ASKERLERİMİZ İÇİN BURADAYIZ

Terörü hep birlikte yenebiliriz. El ele vererek terörü tarihin çöp sepetine atabiliriz. Bunun için özgürlük-güvenlik dengesini gözeterek terörle mücadeleyi amansız bir şekilde sürdürürken, eşit vatandaşlık zemininde demokratik, sivil ve özgürlükçü bir anayasayı mutlaka hayata geçirmeliyiz. Yaralı polisimiz ve askerimiz için bugün burada Kızılay’a kan bağışında bulunacağız. Kanımızla, canımızla yanlarında olduğumuzu göstermek adına, bizler MEMUR-SEN ailesi olarak mesele memleket davası olunca gerisinin teferruat olduğunu düşünüyor, ülkemizin 783.562 km² ile bölünmez bütünlüğünün sağlanması adına canımızı vermeye hazırız. Şehitler ölmez vatan bölünmez” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑