parkinnn

Güncel

MHP’li Gülen; Halkımız bu numaraları yemez

GÖLGE- MHP’den ihraç edildikten sonra önce bağımsız kalan, sonra AK Parti’ye geçen Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uzun’la ilgili konuşan Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen, ‘’Ahmet’e hakkımı helal etmeyeceğim,üzerinde

20 Ekim 2015 Saat: 17:22
MHP’li Gülen; Halkımız bu numaraları yemez
MHP’li Gülen; Halkımız bu numaraları yemez

GÖLGE- MHP’den ihraç edildikten sonra önce bağımsız kalan, sonra AK Parti’ye geçen Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uzun’la ilgili konuşan Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen, ‘’Ahmet’e hakkımı helal etmeyeceğim,üzerinde çok hakkım var. Davamıza ihanet etmiş insanla işimiz olmaz.’’ dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen Gölge Medya’ya yaptığı ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam’a bu konuda düşüncelerini anlattı.

Gülen, ‘’Bizim davamızda ihanet olmaz. İhanet eden ise siyasi tarihte yok olur. Gittiği yerde de beklediği alakayı bulamaz. Çünkü kendi davasına ihanet etmiş bir insan el kapısında hain damgasıyla karşılaşır ve  benimsenmez. Hiç kimse ona inanıp güvenmez. Tarihte bunun örnekleri var. Kaldı ki Ahmet Uzun MHP’li değildir, MHP’den geçmiş değildir. MHP’den aylar önce ihraç edilmiş birisidir. İhraç edilmiş MHP’li olmayan birisinin ‘’MHP’li meclis üyesi AKP’ye geçti’’ şeklinde yansıtılması  da doğru değildir, bu seçim öncesi kamuoyunda yayılmak istenen algıdır. Ancak Ülkücü  hareket bu tür tezgahlara gelmez, halkımız bu  numaraları yutmaz. ‘’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑