parkinnn

Güncel

Milletvekili Aygün OSB'leri gezdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Dilovası SKM Programı kapsamında İzaydaş, Kömürcüler OSB ve İMES OSB'lerine ziyarette bulundu.

9 Ekim 2015 Saat: 15:01
Milletvekili Aygün OSB'leri gezdi
Milletvekili Aygün OSB'leri gezdi

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'e ziyaretler esnasında AK Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı Mahmut Kocabay, AK Parti Kocaeli İl SKM Yöneticisi İhsan Şanlı ile partililer eşlik etti.

 

İZAYDAŞ 2016 KAPANIYOR

İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç ile alanda incelemelerde bulunana Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzaydaş'ın Dilovası'nda bulunan çöp deponi alanının 2016 yılı sonunda kapanacağını belirtti. İzaydaş ziyaretinin ardından İMES OSB'yi ziyaret ettiler.

 

3 MAHALLEYE ÖLÇÜM CIHAZI KURULACAK

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve beraberindekiler daha sonra Kömürcüler OSB'de ziyarette bulundular. Kömürcüler OSB ziyaretine İl Çevre Müdürü Mehmet Aytaç'da eşlik etti. Ziyarette OSB ile ilgili sorun ve sıkıntıları dile getiren Milletvekili Zeki Aygün, Dilovası'nda bulunan Orhangazi, Turgut Özal ve Kayapınar mahallelerine İl çevre müdürlüğü tarafından ölçüm cihazı kurulacağını belirtirken cihazların raporlarını takip edeceğini belirtti.

Milletvekili Aygün, OSB ziyaretlerinin ardından Diliskelesi Mahallesinde SKM programı kapsamında ziyaretlerine devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑