parkinnn

Güncel

Muhtar Özkar’dan Vali’ye teşekkür

Sabah saatlerinde yerel basın mensuplarına halis köy kahvaltısı veren Mehmet Ağa Mahallesi Muhtarı İsmail Özkar Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na muhtarlara verdiği değerden dolayı teşekkür etti

14 Eylül 2015 Saat: 12:50
Muhtar Özkar’dan Vali’ye teşekkür
Muhtar Özkar’dan Vali’ye teşekkür

Başiskele Mehmet Ağa Mahalle Muhtarı İsmail Özkar ve aynı zamanda başkanı olduğu Başiskele Kamyoncular Kooperatifi binasında Kocaeli’nin yerel basın mensuplarıyla bir araya geldiği köy kahvaltısında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na muhtarlara verdği değerden dolayı teşekkür etti. Son zamanlarda artan terör olaylarına da tepki gösteren muhtar İsmail Özkar, azaları ve Mehmet Ağa Mahalle sakinleri ile Türk bayrağı açarak hain terör olaylarını kınadı ve vatan için canını feda eden şehitlerimizi unutmadı.

VALİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Güzeloğlu’nun ilçelerde yaptığı değerlendirme toplantılarında muhtarlara çok değer vererek hizmetlerin merkezine aldığını belirten Muhtar İsmail Özkar, “Vali Bey yaptığı ilçe koordinasyon toplantıları ile muhtarlara ne kadar destek verdiğini, hizmetlerde aktif ve ön planda olması gerektiğini söyledi. Yine her fırsatta muhtarları kabul ederek ne kadar değer verdiğini söyledi. Bizler de muhtar olarak sayın valimize bu kadar değer verdiği için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

ATEŞİN SÖNMESİNİ İSTİYORUZ

Son zamanlarda artan terör olaylarına bayrak açarak tepki gösteren muhtar İsmail Özkar, “bu aziz vatan için canını feda eden şehitlerimiz, hepimizin evladı. Her şehit haberinde hepimizin canı yanıyor. Bizler artık bu ateşin sönmesini istiyoruz. Önceden ateş düştüğü yeri yakardı. Şimdi ise bu terör olayları bütün vatanımızı yakıyor, içimizi yakıyor. Olan gencecik fidanlarımıza oluyor. Bir an evvel bu ateşin sönmesini ve gencecik yavrularımızın sağ salim evlerine dönmelerini istiyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑