parkinnn

Güncel

Murat Tosunoğlu ölümünün 1. yılında meslektaşları tarafından unutulmadı

Gebze’nin sevilen gazetecilerden biri olan Murat Tosunoğlu, ölümünün birinci yılında meslektaşları tarafından düzenlenen törenle kabri başında anılacak.

8 Ekim 2015 Saat: 13:00
Murat Tosunoğlu ölümünün 1. yılında meslektaşları tarafından unutulmadı
Murat Tosunoğlu ölümünün 1. yılında meslektaşları tarafından unutulmadı

Geçtiğimiz yıl 10 Ekim sabahı geçirdiği kalp krizi nedeniyle aniden aramızdan ayrılan Kocaeli Gerçek Gazetesinin sahibi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi Murat Tosunoğlu, sevenleri ve meslektaşları tarafından unutulmadı. Ölümünün birinci yılında Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin hazırladığı program çerçevesinde cumartesi günü Gebze mezarlığında saat 11:30’da yapılacak olan anma etkinliğine Murat Tosunoğlu’nu seven herkes davetli.

 

MAGDER MEVLİD OKUTUYOR


Meslektaşları tarafından oldukça sevilen ve renkli kişiliğiyle tanınan Gazeteci Murat Tosunoğlu için aynı zamanda Gebze’de bulunan kısa adı Magder olan Marmara Gazeteciler Dernek binasında, 9 Ekim Cuma günü saat 17:00’de mevlid-i şerif okutulacak. Her iki anma programına da Tosunoğlu’nun tüm dost ve sevenlerini davet eden meslektaşlarının bu vefası örnek teşkil etti.


Gazetemiz için oldukça önemli bir isim olan Murat Tosunoğlu’nu unutmayan, ölümünün ilk yılında onun adına program düzenleyen bütün meslektaşlarımıza Gazete Barış ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑