parkinnn

Güncel

Okul Başkanlığını SENA AKHİSAR Kazandı.

“Özel İlim İlkokul 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri arasında yapılan Okul Temsilcisi seçimi, heyecanlı bir rekabete sahne oldu.”

21 Kasım 2015 Saat: 09:57
Okul Başkanlığını SENA AKHİSAR Kazandı.
Okul Başkanlığını SENA AKHİSAR Kazandı.

TBMM ve MEB tarafından ortaklaşa yürütülmekte olan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi” projesi, Özel İlim İlkokulunda da başarıyla uygulanıyor…

Özel İlim öğrencileri, 9 Kasım – 17 Kasım 2015 tarihleri arasında öncelikle kendi sınıfları içerisinde sınıf temsilcisi seçilmek üzere yarışıp, oy verme sevincini yaşadılar. Danışman Öğretmen Merve BOZDAĞ : “Yetişkinler demokratik toplumlarda nasıl seçim yapıyorsa, seçme-seçilme hakkını kullanıyorsa; öğrenciler de seçim yapmanın tadına varmalıdır.” diyerek seçim sürecine destek verdi.

  1.   4-A Sınıfından Sena AKHİSAR, Emirhan BULUT, Melike SERTKAYA). Okul temsilcisi adayları bütün sınıfları gezerek temsilci seçilmeleri halinde neler yapacaklarını, neleri gerçekleştirmeye çalışacaklarını anlattılar.

20 Kasım 2015 Cuma Günü her sınıf sırayla tören alanına alındı. Adayları Okul Temsilcisi olma heyecanı sardı. Her sınıftan öğrenciler isim sırasına göre kimi seçmek istiyorlarsa özgür iradelerini kullanıp oylarını istedikleri kişiden yana kullandılar. Tören alanına paravanlı bir alan kuruldu, gizli oy verilmesi sağlandı. Her öğrenci oy pusulasında istediği öğrencinin isminin olduğu kutucuğa kaşe bastı.

Gün sonunda sandık açıldı ve oylar Sandık Başkanı Atakan KARAHAN, Sandık Görevlisi Fatma Yüsra COŞKUN, Sandık Görevlisi Ömer Ahmet IŞIK,  Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan DEMİRBAŞ, Okul Müdürü Halil BULUT ve Danışman Öğretmen Merve BOZDAĞ önünde bir bir açılarak en fazla oyu alan öğrenci açıklandı. Oylama sonucunda 4-A Sınıfından Sena AKHİSAR Okul Temsilcisi koltuğuna oturdu. Başkan yardımcısı Emirhan BULUT ve Melike SERTKAYA oldu.

Okul Müdürümüz Halil BULUT : “Hepinizi yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı tebrik ederim. Kaybeden öğrencimiz yoktur. Özel İlim ailesi olarak hep birlikte en ileriye en güzel adımları atacağız” dedi.

Seçim sürecine destek veren Özel İlim İlkokulu Okul Müdürü Halil BULUT’a, Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan DEMİRBAŞ’a, Danışman Öğretmen Merve BOZDAĞ’a, Tüm Sınıf Öğretmenleri ve İlkokul Rehber Öğretmeni Gamze YENER’e teşekkür ederiz. Seçilen Okul Temsilcisi ve Temsilci Yardımcılarını tebrik ederiz…

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑