parkinnn

Güncel

Özel İlim M.K. Atatürk'ü Unutmadı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünde Darıca’da çeşitli etkinliklerle anıldı.

10 Kasım 2015 Saat: 16:53
Özel İlim M.K. Atatürk'ü Unutmadı.
Özel İlim M.K. Atatürk'ü Unutmadı.

10 Kasım Ulu Önder M.K. ATATÜRK’Ü anma programı 2A sınıf öğretmeni Sami Özbek yönetiminde açılış konuşmasıyla başladı. Programa yönetim kurulu başkanı Nevzat Coşkun, Okul Müdürü Halil Bulut çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Özel İlim İlkokulu öğrencileri 10 Kasım Atatürk’ü anma programında; Yine bir 10 kasım sabahındayız yine matem doluyuz. Çünkü bugün atamızın ölüm yıl dönümüdür, aramızdan ayrıldığı gündür. Ondan ayrılalı tam 77 yıl oldu. Her zaman olduğu gibi O’na olan ebedi sevgi ve saygımızı bu yılda tekrarlıyoruz sözleriyle programa başlandı.Öğrencilerin sunuculuğunu üstlendiği ve duygu yoğunluğunun hakim olduğu program öğrencilerin hazırladığı etkinliklerle devam etti.

Atatürk’ün hayatı ve bize kattığı değer yargılarını 4-A sınıfından Emirhan BULUT dile getirdi. Hüznün yoğun yaşandığı programda kreş öğrencilerinin okuduğu Saat Dokuzu Beş Geçe şiiri ve anasınıfı öğrencilerinin okuduğu Atatürk şiiri,1-A sınıfının okuduğu Atatürk adlı şiir,2-A sınıfının okuduğu Ağlayalım Atatürk’e adlı şiir, 3-A sınıfı öğrencilerinin yazmış olduğu Atatürk’e Mektuplar ve 4-A  sınıfı öğrencisinin okumuş olduğu 10 Kasım Türküsü izleyenlere duygulu dakikalar yaşattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑