parkinnn

Güncel

Petrol-İş’te seçim günü

Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri olan Kocaeli Şube’nin eski başkanı Ali Ufuk Yaşar, sendikanın genel başkanlığı için yarışacak. Sendikanın yarın başlayacak olan genel kurulu, Pazar günü yapılacak seçim ile sona erecek

4 Eylül 2015 Saat: 17:05
Petrol-İş’te seçim günü
Petrol-İş’te seçim günü

Petrol-İş Sendikasının Genel Merkez’inin genel kurulu yarın sendikanın İstanbul’da bulunan merkezinde gerçekleştirilecek. Kocaeli Şubesinin eski başkanı ve Sendikanın Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar ve mevcut genel başkan Mustafa Öztaşkın’ın yarışacağı genel kurul iki gün sürecek. Yarın saat 09.30’da başlayacak olan genel kurulun ilk gününde konuşmalar ve adayların tanıtımı yapılacak. İkinci gün ise saat 09.00’da oy kullanımı başlayacak ve saat 17.00’de sandıklar açılacak.

SEÇİM PAZAR GÜNÜ
Petrol-İş Sendikasının genel merkez genel kurulunda 16’sı Kocaeli’den olmak üzere toplam 250 delege oy kullanacak. Kongrede 5 yönetim kurulu üyesi, 3 disiplin, 3 denetim ve 14 Türk-İş delegesi seçilecek. Mevcut başkan Mustafa Öztaşkın ve Genel Sekreter Ali Ufuk Yaşar’ın yarışacağı kongrede, sendikanın 16 şubesinin 13’ü Ali Ufuk Yaşar’a destek açıklaması yapmıştı. İlk gün adayların konuşmaları ve Türk-İş Genel merkez yöneticileri, Türk-İş’e bağlı sendikalar ve Uluslar arası sendikalardan gelen konuklar konuşacak. Genel kurulun ardından Pazar günü yine genel merkezde saat 09.00’da oy kullanımı başlayacak. Saat 17.00’de ise sandıklar açılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑