parkinnn

Güncel

Roz Otel açıldı

Roz Grup tarafından Eskihisar’da yapılan Roz Otel ve Restaurant , düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

28 Kasım 2015 Saat: 17:36
Roz Otel açıldı
Roz Otel açıldı

Kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Roz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zengin Özgönen, katılımcılar bilgilere verdikten sonra şöyle konuştu; ‘’Grup olarak ana iş dalımız inşaat sektörü. Roz Otel’le turizm alanını da yatırım yapmış olduk. İş ve sanayi çevremizdeki dostlarımızın tavsiyeleri turizme girmemize yol açtı. Turizm  sektöründe gelişmeyi ve büyümeyi hedefliyoruz. Antalya bölgesinde aynı yatırımları gerçekleştirme gibi düşüncemiz var. Ama önce Eskihisar’da ki ilk göz ağrımız olan Roz Otel’i  hakkıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunmak olacak. Bölgemize ailece  konaklanıp  dinlenilebilecek bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Açılışımızı onurlandıran herkese teşekkür ederim.’’

Dilovası Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve diğer misafirlerin açılış kurdelesini kestikleri törende konuşan şirket ortaklarından Atalay Özgönen ise   katılanlara teşekkür ederek, ‘’Burası sizin eviniz.  Güven içinde , huzur  içinde konaklayabilirsiniz. Tüm cemiyet toplantılarınız gerçekleştirebilirsiniz.’’ dedi.

Diğer yandan Gebze Eskihisar’da hizmete giren turizm ruhsatlı, tek yıldızlı  Roz Otel ve Restaurant’ın  14 oda ve 28 yatak kapasiteli olduğu bildirildi. Otel bünyesinde Türk mutfağından oluşan açık ve kapalı alanlı 200 kişilik restaurant bulunuyor. Roz yetkilileri balık ağırlıklı mutfaklarının mutlaka görülmesi gerektiğine dikkat çekiyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑