parkinnn

Güncel

Şener: Üzerimizde kirli oyunlar oynanıyor

Eğitim İş Kocaeli Şube başkanı ve Birleşik Kamu İş Kocaeli İl Temsilcisi Bilal Şener, yürüyüş yolunda yaptığı basın açıklamasında terörü lanetlerken, bunların hepsi emperyalistlerin ülkemiz üzerinde ki kirli emellerinin provalar

10 Eylül 2015 Saat: 13:19
Şener: Üzerimizde kirli oyunlar oynanıyor
Şener: Üzerimizde kirli oyunlar oynanıyor

Eğitim İş Kocaeli Şubesi yürüyüş yolunda basın açıklaması gerçekleştirdi.Açıklamaya DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP Kadınkolları ve sendika üyeleri katıldı.Eğitim İş Kocaeli Şube başkanı ve Birleşik Kamu İş Kocaeli İl Temsilcisi Bilal Şener yaptığı basın açıklamasında,”Dağlıca katliamı ve her gün gelen şehit haberleri ile yüreğimize ateş düşürüyorlar. Patlayan bombanın şarapnel parçaları yüreğimize saplanıyor.Elbette halkına böylesine düşman olan iktidar, bu acının hesabını ödeyecektir” dedi.

ÜZERİMİZDE KİRLİ OYUNLAR OYNANIYOR

Şener,”Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda, daha önceden Bölücü Terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcıların patlatılması ile araçlarda bulunan 16 askerimiz Şehit olmuş, onlarcası da yaralanmıştır.Emperyalizm tıkandığı yerde kendine kanla yol açmaya çalışıyor. Dağlıca’da meydana gelen bombalı saldırının failleri emperyalistler ve onun yerli işbirlikçileridir. Bunların hepsi emperyalistlerin ülkemiz üzerinde ki kirli emellerinin provalarıdır” dedi.

İKTİDAR SUÇ ORTAĞI

Şener,”Bu ve buna benzer tüm terör olaylarının birinci suçlusu ABD’nin emrinde olan, onlara hizmette kusur etmeyen, ülkemizi yöneten siyasi iktidardır. Çünkü PKK ve IŞİD gibi terörist topluluğunu besleyip büyütenler, ABD emperyalistleri ve yerli işbirlikçileridir.Bu saldırı, sınır güvenliğini kaybetmiş, ajanların cirit attığı ülkemizin, iç savaş görüntüsü altında terörize saldırıların yaşandığı bir kan gölüne dönüştürülmek istendiğini göstermektedir. AKP iktidarı, adeta emperyalizmin taşeronluğunu yaparak bu suçun en büyük suç ortağı olmuştur” dedi.

IŞİD VE PKK’NIN KARARGAHI

Şener,”Kapitalizme hizmet eden işbirlikçiler, Ülkemizde bir yandan doğa katliamına çanak tutarak halkı sömürüyor diğer yandan halkı rengi, dili, inancı, cinsiyeti üzerinden ayrıma tabi tutup, birbirine düşman ederek, kendi iktidarını sürdürmek için kendi maşaları olan vahşet çetelerinin döktükleri kanı koltuklarından ve saltanat saraylarından izleyip görmezden geliyor. Reyhanlı, Gaziantep ve Suruç patlamalarının sorumluları açıklığa kavuşturulmamış, Diyarbakır’da seçim öncesi yaşananların halen gerçek failleri belirlenmemiştir. Böylesi bir anlayış Ülkemizi kan ve can pazarlığı yapan IŞİD, PKK gibi çetelerin karargahı haline getirmiştir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑